Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Se videoene fra året som gikk

Her er et utvalg av videoene vi publiserte i 2014.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.12.2014 kl 15:18

Februar:

Se bildet større

I februar kollapset et tak på Tananger ungdomsskole. Heldigvis var ingen til stede. FOTO: Arkiv

Takkollaps på TUS

I februar kollapset taket på C-bygget til Tananger ungdomsskole. Hendelsen skjedde en lørdag og heldigvis var ingen personer til stede. Dårlig feste i tillegg til tette rør som førte til at vann samlet seg på taket, var årsaken til takkollapsen.

Se video her: – Sjeleglad for at ingen var til stede

Februar:

Se bildet større

Emilie (14) og Malene Wetteland (18) gikk videre i UKM 2014 med sangen «Safe and sound». FOTO: Arkiv

UKM-vinnerne

I februar gikk den årlige kulturmønstringen for ungdom av stabelen. 92 barn og unge viste frem sine talenter, og hele åtte bidrag ble sendt videre til fylkesfinalen.

Se video her: Klipp fra kulturmønstringen

April:

Se bildet større

Morten Eriksen kopierte scoringene fra hundvågkampen da han ble matchvinner i thrilleren mot Sandnes Ulf i den norske cupen. FOTO: Charlotte Mæland

Hør jubelbrølet til Sola

Da Sola slo Sandnes-Ulf i første runde av cupen var det stor jubel. Det var den tidligere Sandnes Ulf-spilleren som sørget for å sende sitt gamle lag ut av cupen og Sola videre.

Se video her: 20 sekunder med magi sendte Sola videre i cupen

Mai:

Se bildet større

I mai stod et ubebodd hus i Granvegen i full fyr. FOTO: Arkivfoto

Bolig utbrent på Skadberg

I mai sto et ubebodd hus i Granvegen i full fyr. Hva som var årsaken til brannen er usikkert, men ingen personer var til stede da huset brant ned. Naboene var derimot bekymret og fryktet spredning. Heldigvis skjedde ikke dette, selv om det ble noen vannskader på nabohusene i rekken.

Se videoen her: – Vi fryktet spredning til nabohuset

Mai:

Se bildet større

17. mai ble feiret litt ekstra i 2014. Da var det nemlig grunnlovsjubileum. FOTO: Arkiv

17. mai i Sola

I anledning 200-årsjubileet for Grunnloven hadde mange store og små lært seg jubileumssangen «Det går et festtog gjennom landet», noe som preget 17. mai-toget. - Fordi vi feirer 200-årsjubileet i år, er det viktig å feire litt ekstra. Vi skal rope ekstra høyt hurra i toget og synge enda flere sanger, sa ordfører Ole Ueland da han talte til barnetoget i Sola.

Se video her: Hele barnetoget på Sola

August:

Se bildet større

Vi fikk bli med pilot Siegfried Hernes opp i et gammel safir-fly i forbindelse med den nystartede Flydagen. FOTO: Harald Hagen/Sola flystasjon flyklubb

Flydagen på Sola

I august arrangerte Sola flytasjon flyklubb og Flymuseet i Sola en egen flydag i forbindelse med deres 30-årsjubileum. Her kunne publikum se på både flyoppvisninger og flyutstillinger. I anledning dette ble Solabladet invitert opp i et SAAB safir-fly fra 1950-tallet. Det var pilot Siegfried Hernes som satt bak spakene - og han snurret flyet rundt flere over flyplassen.

Se video her: Bli med å fly loop

November:

Se bildet større

Cubanske Yasniel Verejano Mendieta sørget for latino-stemning på høstmarkedet på Stangelandsenteret. FOTO: Linn Iren Erevik Nilsen

Høstmarkedet på Stangelandsenteret

I november ble det arrangert høstmarked på Stangelandsenteret. Alt fra redesign til malerier, strikk og julepynt ble stilt ut av kreative sjeler. Det ble også hete rytmer og hoftevrikk da cubanske Yasniel Vejerano Mendieta instruerte zumba mellom utstillingsbordene. Folk i alle aldrer lot seg rive med av musikken.

Se video her: Hete rytmer på høstmarked

November:

Se bildet større

Vi fikk bli med nissene bak scenen på årets julerevy. Svartnissens (Hans Petter Jørgensen) svarte bart er ikke helt ekte. FOTO: Trine Barka Højmark

Barnas store julerevy

Barnas store julerevy ble sett av over 20.000 personer i år.Vi ble med nissene bak scenen og fikk se Kissa Nissemann (Kristian Arntsen) sy buksen like før showstart og Svartnissen (Hans Petter Jørgensen) som slappet av med fotball mellom scenene.

Se video her: Bli med nissene bak scenen

Desember:

Se bildet større

Tradisjon tro tok elevene ved Sola videregående skole en dukkert på Solastranden i midten av desember. FOTO: Trine Barka Højmark

Nissebading på Solastranden

Hvert år hopper elevene ved Sola videregående skole i havet midt i desember. Nissebading har blitt en tradisjon og kun de tøffeste tør å bli med.

Se video her: Iskald start på julen

Desember:

Se bildet større

Elevene fra Håland skole var nervøse før de skulle fremføre sin juleforestilling foran hele skolen, men det gikk veldig fint. FOTO: Silje Foss Langeland

Juleavslutning på Håland skole

Foran hele Håland skole fremførte femte trinn sin juleforestilling i Ræge Kirke like før juleferien. En fullsatt kirke fikk høre historien om hvorfor vi feirer jul.

Se video her: Fremførte juleforestilling i Ræge kirke

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!