Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Asle Andersen ferdig i Sandnes Ulf

Asle Andersen ferdig i Sandnes Ulf

FOTO: Charlotte Mæland

Onsdag morgen sendte Sandnes Ulf ut en pressemelding der de bekrefter at Sola-karen Asle Andersen er ferdig som hovedtrener i klubben.

Tekst:

Publisert:

Sandnes Ulf og Asle Andersen skal ha kommet til enighet om å avslutte forholdet på bakgrunn av en totalvurdering av klubbens situasjon.

Etter 15 spilte kamper i årets Tippeliga, ligger Sandnes Ulf desidert sist med bare ti poeng. Foruten er det få som har glemt cup-exiten mot Sola tidligere i år.

– Spillere, trenere og ansatte i Sandnes Ulf er nettopp informert om at Asle Andersen gir seg
som hovedtrener i Sandnes Ulf, heter det i pressemeldingen.

Bjarte Lunde Aasheim tar midlertidig over treneransvaret for a-laget, mens Richard Enge og Roger Eskeland fortsetter i sine roller. Klubben opplyser at de vil bruke en periode til å bestemme en endelig løsning.

Mer enn åtte år har Andersen vært i klubben som spiller og trener, men nå tar det altså slutt. Sandnes Ulf avslutter pressemeldingen med disse ordene om Andersen:

«Sandnes Ulf takker Asle for innsatsen både som spiller og trener gjennom 8,5 fantastiske år, og er tydelige på at klubben aldri hadde vært der vi er i dag hadde det ikke vært for hans arbeid. Gjennom hans tid i klubben har Asle bidratt sterkt til å utvikle den sportslige
kompetansen og organiseringen, og hans navn vil for alltid ha en viktig plass i klubbens historie. Klubben har fra hans ankomst i 2006 gått fra å være en middelhavsfarer i 2. divisjon, til å bli et lag som for femte året på rad er å regne med i norsk toppfotball, hvorav de siste tre i Tippeligaen. Vi ønsker Asle lykke til i hans videre trenerkarriere.»

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!