ANNONSE
Kos deg med krydret påskesuppe

Kos deg med krydret påskesuppe

Publisert:

Denne suppen har en spennende smak av pastinakk og krydderier. Toppet med sprøstekt spekeskinke ble den ekstra god. Ungene likte den også.

Auduns tips til mat du kan lage på bålet

Mat til påsketuren:

Auduns tips til mat du kan lage på bålet

Publisert:

Audun Salte gir deg to av hans beste oppskrifter på god og næringsrik turmat.

Ønsker 18 års aldersgrense på energidrikk

Forbrukerrådet:

Ønsker 18 års aldersgrense på energidrikk

Publisert:

Mens tre halvlitere med øl sannsynligvis får ungdommen brisen, kan tilsvarende mengde med energidrikk i verste fall ta liv. Likevel selges energidrikk til unge nærmest ubegrenset. Dette vil Forbrukerrådet ha slutt på, og ønsker samme aldersgrense på energidrikk som på alkoholholdig drikke.

Sunn snaddermat

Oppskriften:

Sunn snaddermat

Publisert:

Dette er så sunt at du kan spise det så ofte du vil.

Mammas fruktblanding

Oppskriften:

Mammas fruktblanding

Publisert:

En boks med fruktcoctail kan brukes til mye, og den er kjempegod til kjøtt og grillmat. Bare prøv.

Piroger med kjøttfyll

Oppskriften:

Piroger med kjøttfyll

Publisert:

Etter julens store middager med rikholdig tilbehør, kan det være greit med noe enkelt.

Slik «nailer» du nyttårskalkunen

Slik «nailer» du nyttårskalkunen

Publisert:

Denne kalkunen er så saftig at den til og med gir avholdsfolket en fuktig kveld.

Kokt hummer med urtesalat og aioli

Kokt hummer med urtesalat og aioli

Publisert:

Denne hummeren kan enten være forrett eller spille hovedrollen under nyttårsmiddagen, eller en av juledagene.

Myhrvolds riskrem

Myhrvolds riskrem

Publisert:

Deilig riskrem med kirsebærsaus og ristede mandler.

Mesterkokkens pinnekjøtt

Mesterkokkens pinnekjøtt

Publisert:

Når det gjelder pinnekjøtt er det mange meninger og tradisjoner på hvordan dette gjøres, men jeg har noen små, enkle kjøreregler som funker hver gang.

Ribbe med sprø svor-garanti

Ribbe med sprø svor-garanti

Publisert:

Mesterkokk Andeas Myhrvold spiser alltid ribbe på julaften og garanterer sprø svor med denne oppskriften.

Torsk i forkledning

Oppskrift:

Torsk i forkledning

Publisert: - Oppdatert: 11.12.2017 kl 10:18

– Denne retten smakte helt nydelig. Til og med ungene ga full terning, sier Ann-Therese Bærheim.

Tantes karrisild

Oppskrift:

Tantes karrisild

Publisert:

Dette er en god, gammel oppskrift fra ei kjøkkenglad tante tilbake fra 60-tallet.

Saus med sting

Oppskrift:

Saus med sting

Publisert:

Trenger helgeburgeren å «spices» opp litt? Lag din egen barbeque-saus.

«Kraftig» soppsuppe i en fei

Helgeoppskriften:

«Kraftig» soppsuppe i en fei

Publisert:

På jakt etter noe kvess en kald novemberkveld? Prøv denne.

Hva har skjedd med denne gulrota?

Hva har skjedd med denne gulrota?

Publisert:

For andre gang på ett år har Fred Terje Vik kommet over en «flerfingret» gulrot på Rege. Hvorfor blir gulrøttene slik?

Rullende restauranter er eldre enn bilen

Rullende restauranter er eldre enn bilen

Publisert: - Oppdatert: 22.09.2017 kl 10:36

Hypen er ny, men konseptet er gammelt. Food trucken har røtter helt tilbake til Det ville vesten.

Meierisjefen tok sommerjobb ved tappelinja

Meierisjefen tok sommerjobb ved tappelinja

Publisert: - Oppdatert: 18.09.2017 kl 10:11

Gunn-Solvor Røysland steppet inn ved tappelinja i sommer. Hun har merket stor endring siden hun begynte ved Sola-meieriet i 1986.

Mesterkokken på Ølberg vil ikke lage jålete mat

Mesterkokken på Ølberg vil ikke lage jålete mat

Publisert:

Andreas Myhrvold (37) vil at folk skal kjenne igjen maten han serverer dem.

Har du kontroll på uttalen?

Har du kontroll på uttalen?

Publisert:

Vi tar til oss matretter fra alle verdenshjørner, og da er det ikke like lett å holde tunga beint i munnen på uttalen.

Fra Sola til Arktis

Fra Sola til Arktis

Publisert:

Audun Salte (26) pakket kofferten og flyttet fra Sola til Svalbard for å drive med lidenskapen sin; friluftsliv.

Lokalmat-sentralen på Grannes

Lokalmat-sentralen på Grannes

Publisert:

Hos spesialgrossisten Tor Hodnes på Grannes selges lokalprodusert mat og drikke til hele fylket.

Surströmming, snegler og svidde burgere

Solabuens matminner:

Surströmming, snegler og svidde burgere

Publisert:

Hva er det mest spenstige solabuen har smakt og når gikk det skeis på kjøkkenet? Vi har hørt med folket.

Ann-Therese bruker mat som medisin

Mattrender:

Ann-Therese bruker mat som medisin

Publisert: - Oppdatert: 15.09.2017 kl 10:00

En av de store trendene er mat som medisin. Ann-Therese Bærheim på Skadberg er en av dem som sverger til dette.

– Jeg liker god mat og fornøyde dyr

Bondelagslederen:

– Jeg liker god mat og fornøyde dyr

Publisert: - Oppdatert: 15.09.2017 kl 08:43

Bondelagsleder Kenneth Ueland lar seg ikke påvirke av hva som er trendy eller ei når det kommer til mat. Spør du ham er gjerne det enkle det beste.

Nyheter fra andre aviser

ANNONSE

Dette nettstedet bruker cookies

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

En informasjonskapsel er en mekanisme der din nettleser kan ta vare på informasjon den får fra nettsider, for så å sende disse tilbake til nettsidene igjen senere. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.

Informasjonskapslene kan ha flere funksjoner, for eksempel å holde rede på innstillinger, hvilken bruker du er logget inn som, hva du har tilgang til, hjelp til å sørge for at du får tilsendt riktig innhold, sporing av annonsevisninger og annet.

Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Informasjonskapslene brukes også til midlertidig håndtering av brukerspesifikk informasjon når man besøker forskjellige deler av samme nettsted.

To eksempler fra de mange funkjsonene nettstedet bruker informasjonskapsler for å vedlikeholde: Én informasjonskapsel brukes for å huske innstilling for lydstyrke på videoavspilleren, en annen brukes for å huske om du har krysset vekk denne boksen med informasjon, slik at du ikke trenger å se den igjen neste gang du besøker dette nettstedet fra samme enhet som du bruker nå.

Informasjonskapsler lagres automatisk av nettleseren din som små tekstfiler på din datamaskin. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser.

Informasjonskapsler kan leveres av alle typer innhold på nettstedet, både tekstsider, bilder og annet. Informasjonskapslene sendes kun tilbake til det nettstedet du fikk dem fra, ikke til andre nettsteder.

Mange nettsteder, dette inkludert, fungerer ikke som de skal dersom du ikke tillater bruk av informasjonskapsler.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å håndtere tre nivåer av funksjonalitet:

Kritiske informasjonskapsler brukes til å holde rede på brukerinformasjon, tilgang, personlige innstillinger og annet. Uten disse fungerer ikke nettstedet som det skal.

Analyse-informasjonskapsler brukes for å holde rede på trafikk på nettstedet, hvilke deler av det som er mest populært, hvilke deler som brukes mest og annet. Deler av disse er tredjepart informasjonskaplser levert av eksterne tjenesteleverandører. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet.

Annonse-informasjonskapsler brukes av interne og tredjeparts annonsesystemer for å holde oversikt over og spore visninger av annonser.

Det er lovpålagt krav om at denne informasjonen gjøres tilgjengelig for deg som bruker av nettsteder som benytter slike informasjonskapsler.

NewsFlow - Thin AS

Dette nettstedet bruker cookies.