Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Avokadosalsa

Kjøkkenskriveren: Oppskrift

Avokadosalsa

Avokadosalsa. FOTO: Anne Buckle

Denne kan justeres så mild og sterk som en ønsker.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.01.2015 kl 10:56

INGREDIENSER:

2 modne avokado

2 store og søte tomater

1/2 rødløk

Saften av en lime

1 vanlig rød chili, hakket men uten frø. Mengden justeres etter smak.

Salt og pepper

Avokado er naturlig mild og tåler godt skarpheten til chilien. Jeg liker best flatbladet persille i salsaen, den kan gjerne bytes ut med koriander om det er ønskelig.

Hakk avokado og tomat i centimeterstore stykker. Finhakk rødløk, chili og persille. Bland alt sammen med limesaften og smak til med salt og pepper.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!