Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Havre og quinoagrøt

Havre og quinoagrøt

FOTO: Anne Buckle

Havregrøt på steroider med quinoa, mandler, pære og agavesirup er fantastisk til frokost, eller før du skal ut i aktivitet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.03.2016 kl 13:17

Ingredienser:

(2 porsjoner)

2 dl havregryn

½ dl quinoa

3 dl vann

Melk etter behov

En god klype flaksalt

1 pære i skiver

En god håndfull hakkede mandler

1 ss agavesirup

Kaneldryss

Fremgangsmåte:

Kok opp vann, gryn og en klype med salt under omrøring.

Bruker du lettkokte havregryn tykner den seg til fort.

Når den tykner godt spe ut med melk etter behov og hvilken konsistens du liker.

Fortsett å spe og røre til quinoaen er al-dente.

Det tar ca. ti minutter.

Fordel i to skåler og topp med nøtter, pære, kanel og agavesirup.

Honning, palmesukker, eller annet søtt kan selvfølgelig også brukes.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!