Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Rispapirruller med omelett

Rispapirruller med omelett

FOTO: Anne Buckle

Kollegaen min kaller dette asiatisk taco.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.02.2014 kl 10:12

Ingredienser:

(Nok til åtte rispapirruller)

Vårrullpapir av ris

En avokado

Bønnespirer

4 egg

Peanøttdressing
(link til oppskrift)

Det er bare å putte det man vil inni rullene, jeg ville gjerne hatt reker, men det var det tomt for i butikken. Dermed brukte jeg omelett, avokado og bønnespirer. Jeg har også litt dyppesaus inni rullene for smakens skyld.

Dypp rispapiret i varmt vann som anvist på pakken til det er mykt. Legg papiret på en tallerken og legg egg, avokado og bønnespirer i midten av papiret. Hell på en spiseskje med peanøttdressing. Pass på at du ikke overfyller og brett sidene inn og rull så stramt som mulig uten å revne papiret. Øvelse gjør mester.

Server med en gang og dypp i mer peanøttdressing om ønskelig.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!