Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ristede mandler

Ristede mandler

Ristede mandler. FOTO: Anne Buckle

Ekstra gode og imponerende når de serveres varme, men like gode dagen etterpå. Mandler er sunne, mettende og smakfulle.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.01.2015 kl 10:54

Ingredienser:

500 gram mandler

2 ss olivenolje

1-2 ts havsalt

1 ss nymalt pepper

2-3 ss opphakkede friske urter etter smak.

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle slik at alle mandlene blir dekket med olje og urter. Spre ut på et bakepapirkledd stekebrett i et tynt lag og bak på 175 grader i omtrent 20 minutter. Mandlene brenner lett, så smak gjerne underveis. De fortsetter også å steke litt etter du har tatt de ut av ovnen, så prøv å være litt i forkant.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!