Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Sautert squash

Sautert squash

 

Denne agurk- og gresskarliknende grønnsaken heter zuccini i min familie. Det er det den heter på australsk. Vi dyrker den i kolonihagen, og på denne tiden av året er den best nesten naturell. Jeg sauterer den i litt smør, hvitløk og chili og spiser det til kvelds.

Tekst:

Publisert:

Ingredienser:

1 squash

1 chilli

3-4 fedd hvitløk

Havsalt

Fremgangsmåte:

Hakk hvitløk og chili og stek det forsiktig i litt smør i en panne.

Pass på at hvitløken ikke brenner.

Tilsett squashen i skiver og stek til de er gjennomvarme. Det tar bare 3 minutter.

Dryss på litt havsalt.

Spis øyeblikkelig mens du prøver å la være å brenne munnen.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!