Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kjøkkenskriveren:

Ta det du har for hånden

Ta det du har for hånden

Ingenting er som å lage mat med selvdyrkede grønnsaker. FOTO: Anne Buckle

Noen av mine enkle sommerfavoritter.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.08.2016 kl 14:16

Forsommeren er min favorittårstid. Både ute og på kjøkkenet.

Nye, norske, grønnsaker i kolonialen. Nye, hjemmedyrkede, grønnsaker i kolonihagen. Jeg blir en purist: Lar de enkle smakene komme fram. Grønnsakene smaker mye og så rent.

Lyset lokker meg og ut for å springe, og da trenger jeg noe kjapt og godt etterpå. Her er noen av mine favoritter.

Sautert squash

Mango- og nepesalat med kylling

Marinerte reker med avokado

Se flere oppskrifter her.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!