Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Den hekkans sommeren

Den hekkans sommeren

 

Hver sommer er det akkurat det samme - folk skriker og gauler over at endelig er sommeren her.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.06.2014 kl 11:35

Ja, det er den faktisk, for den kommer hvert år. Det er ikke noe nytt, ikke noe revolusjonerende.

Men det er ikke faktumet at sommeren er her som er det mest irriterende, det er alle disse «se hvor perfekt jeg er på sosiale medier» som gir meg lyst til å slukke alt som heter strøm på hele kloden.

Før jeg fortsetter må jeg få lov til å si at jeg elsker sommeren. Spesielt i vår region. Det er ingenting som er bedre!

Men dette har ikke andre forstått. For alle andre er det Syden som gjelder. «Nå er det bare 30 dager igjen til turen til Side» eller «Nå tar jeg med meg mannen og kidsa og legger meg på en strand ved Spanias solkyst».

Om det starter grusomt, blir det bare verre utover sommeren. «Se så jeg nyter denne drinken med alkohol mens kidsa mine ligger og plasker i barnebassenget», og ikke minst «I dag har vi «bare» 30 grader. Synd for dere hjemme som sliter med regnet».

Gratulerer. Du er like håpløs som alle andre.

Jeg er helt motsatt av disse folkene. Jeg er nemlig mer perfekt enn alle disse personene som fyller opp newsfeeden min på Facebook.

Hver sommer er jeg hjemme. Som nevnt, jeg elsker å være her om sommeren. Over sommeren legger jeg ut minimalt med statuser og bilder om hvor perfekt min sommer er. Jeg trenger ikke dele det med alle, det er jeg som skal oppleve det, og mimre med vennene mine om det ved en senere anledning.

Det er et onde at alle skal overgå hverandre, og det er to perioder i løpet av året som er verst på sosiale medier, nemlig sommer og jul.

Stakkars de som ikke har råd til å reise på sommerferie, og de som ikke får pakkekalender til jul. Hva har de å fortelle til alle andre? Jeg får vondt langt inni sjela mi.

Sommeren skal være noe alle gleder seg til. Det skal være en tid der man slapper av, og samler krefter frem mot den lange høsten som venter oss. Bruk heller fornuften og ta med nabojenta som ikke har gjort annet enn å leke med vannsprederen i sommer. Kanskje det er nettopp det som redder hennes sommer.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!