Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Legg tightsen hjemme, jenter

Legg tightsen hjemme, jenter

 

Jeg blir gal av alle som løper rundt i treningstights over alt.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.12.2014 kl 15:30

På kafeer, i butikken, på shopping - ja rett og slett over alt. Er det slik at dere tar kafébesøket som trening? Du trener gjerne musklene i ansiktet, men noe hard trening er det ikke.

Jeg er langt fra den mest motebevisste personen i Norge, ikke har jeg planer om å bli det heller. Men jeg synes flere kvinnfolk går langt over streken da treningstightsen er blitt den nye moten.

Treningstights mener jeg er forbeholdt trening. Om det er timer eller trening på et treningssenter, en løpetur eller bare en vanlig spasertur bryr jeg meg fint lite om. Bare ikke bruk den over alt, uansett.

Oppmerksomhetsbehov

Det jeg undres over når jeg ser damer eller jenter i treningstightsen er om de har et behov for å skrike til verden at de trener. «Hei! Ser du denne fancy tightsen jeg har på? Det er fordi jeg trener!». Om det er slik kan du spare deg for ydmykelsen.

Behovet for å vise at en trener er bare blitt større og større i takt med sosiale mediers innvirkning på oss. Vi sjekker inn på treningsstudioet, vi tar bilder fra vannet vi løper rundt eller legger ut videoer fra når vi løfter tungt.

– Du ser ut som en dust

Jeg kan garantere deg en ting - jeg synes det er tøffere å se kroppen din forandre seg uten å få bilder fra treningen din daglig på Facebook og Instagram enn å se at du trener daglig og ikke se resultater på kroppen din.

Det at du går med treningstightsen din hver dag, over alt, får deg derfor til å se ut som en dust om magen og sideflesket begynner å henge mer og mer utenfor treningstightsen din.

Hvorfor ikke vise frem kroppen din med et smashing antrekk som en tettsittende bukse, eller rett og slett en kjole som viser frem beina dine? Det ser mye stiligere ut enn treningstightsen din, samtidig som du også (mest sannsynlig) vil få mannfolka til å snu seg etter deg.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!