Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Anders (17) fakket frekke undertøystyver

Anders (17) fakket frekke undertøystyver

Anders Aanestad gikk gjennom store mengder overvåkningsmateriale for finne ut hvem tyvene var. FOTO: Arild Aanestad

Takket være innsatsen til Anders Aanestad ble tre menn fersket i å stjele dameundertøy på Joker Røyneberg. Politet fikk tatt én av tyvene, og leter nå etter de to andre.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.09.2015 kl 09:45

Torsdag kveld ble tre menn avslørt da de forsøkte å stjele dameundertøy fra Joker-butikken på Røyneberg.

– Vi fulgte med på dem og ringte politiet som kom etter fem minutter. Det var blålys og full pakke. Det ble et rabalder i butikken. Politiet klarte å ta den ene, mens de to andre stakk av i en bil med prøveskilter som var malt svart. De viste seg at bilen egentlig hører til å være rød, forteller butikksjef Arild Aanestad til Solabladet.

Stjålet før

Det var takket være butikksjefens sønn, Anders Aanestad (17), at tyvene ble avslørt.

– Han har gjort en kjempejobb. For noen uker siden fant vi tomme Pierre Robert-pakker mellom hyllene. Sønnen min begynte å gå gjennom film fra overvåkningskameraene. Han måtte gå flere dager tilbake i tid før han oppdaget to menn som stjal undertøyet og lot pakkningen ligge igjen, forteller butikksjefen.

Undertøyet koster i overkant av 100 kroner stykket.

De ansatte studerte ansiktene til de to tyvene på filmen nøye, og bestemte seg for å ta dem på fersken dersom de prøvde seg på ny.

– Vi sendte også bildene til Rema 1000-butikken i Solakrossen, for vi så at en av dem hadde med seg en Rema-pose, sier Aanestad.

Ny røvertokt

Torsdag kveld kom de to mennene fra videoen nok en gang inn i butikken på Røyneberg. Denne gangen hadde de også selskap av en tredje person.

– Sønnen min kjente dem igjen og vi ringte til politiet. De var raskt på plass og tok dem på fersken. Nå leter de etter de to som stakk av, sier butikksjefen fornøyd.

Politiet på leting

– Vi har en kar i arresten. Han fremstår som en polakk og er 64 år, bekrefter operasjonsleder i politiet, Egil Karlsen.

Han forteller videre at 64-åringen skal avhøres i morgen, og at politiet fortsatt leter etter bilen og de to andre tyvene.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!