Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

MS Stavangerfjord fikk tekniske problemer:

Ble liggende utenfor Hirtshals i tre timer

Ble liggende utenfor Hirtshals i tre timer

MS Stavangerfjord ble liggende utenfor Hirtshals i flere timer natt til onsdag, på grunn av tekniske problemer. (Arkivfoto) FOTO: Andreas Askildsen

Danskebåten MS Stavangerfjord fikk tekniske problemer i går kveld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.01.2014 kl 08:10

– I går, mens vi lå i havn i Hirtshals, var eksterne spesialister ombord og foretok en mindre oppgradering av maskinen. Alt virket normalt da vi dro fra havn, men et stykke etterpå fikk vi varsellamper om at noe ikke stemte, sier administrerende direktør Ingvald Fardal i Fjord Line, til NRK Rogaland.

Dermed måtte spesialistene tilkalles nok en gang.

Etter kjøreturen fra Ålborg til Hirtshals ble teknikerne fraktet ut til skipet. Om bord i skipet fant de feilen og fikk utbedret den kjapt.

Dermed kunne MS Stavangerfjord fortsette på seilingen mot Risavika, etter å ha ligget ankret opp utenfor Hirtshals i om lag tre timer.

– Det har vært sterk vind og en del bølger, så det har vært ganske ruskete, men skipet fungerer utrolig bra og ligger godt og stødig i sjøen, sier Fardal.

Overfor NRK opplyser han at alle forholdsregler ble tatt og at hendelsen ikke var dramatisk.

Skipet skulle etter oppsatt rutetid vært i Risavika klokka 07.00 i morges. Fjord Line melder at skipet vil ankomme Risavika ved 12-tiden i dag.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!