Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Den store is-testen

Den store is-testen

Solabladets testpanel storkoser seg. Fra venstra Michael Rettore Graue, Marie Linnestad Larsson og Sir Årsvoll Undheim.

Vi har hatt arbeidsuke i Solabladet, og det første vi gjorde var å teste sommerens småisnyheter.

Tekst:

Publisert:

Det er mange nyheter på isfronten denne sommeren. De fleste av dem er kjempegode, men noen utmerker seg spesielt.

Diplom-Is: Cookies

Denne isen hadde lite smak av kjeks, og sjokoladen på toppen var ikke god. Utseendet var veldig kjedelig, og det kunne ha vært en bedre jobb med dette. Så er du en stor fan av cookies, ville du nok ha blitt skuffet.

Terningkast: 3

Diplom-Is: Elias

Denne isen var saftig og frisk, med en god smak av jordbær og sitron. Den blir nok barnas favoritt med det kule utseende. En ekstra bonus er at ditt kjøp støtter redningsselskapet.

Terningkast: 6

Frost by Camilla Phil

Testvinner! Denne isen var soleklart favoritten til alle ved første bit. Som den andre Frost-isen, hadde den en god og frisk smak. Dette er en is som virkelig gjør som den sier, med mye smak av den norske skogsfrukten. Nam!

Terningkast: 6

Frost by Caroline Berg Eriksen

Denne vannisen med smak frisk smak av bringebær er en naturlig is som falt i smak. Det eneste som ikke var bra var bringebærfrøene, disse kunne blitt tatt vekk.

Terningkast: 5

Hennig Olsen Is: Creme Premium karamell

Denne isen hadde litt for mye karamell, og blir litt for søt. Du liker nok denne hvis du er glad i karamell, men den kan bli for mektig. Rett og slett en voksen is.

Terningkast: 4

Diplom-Is: Royal lakris

Dette er en is for deg som liker salt lakris. Men kombinasjonen av salt, lakris, vanilje, og sjokolade falt ikke i smak hos oss. Derfor blir den årets dårligste sommernyhet.

Terningkast: 1

Hennig Olsen Is: Vanilje pinne

Denne isen hadde god vaniljesmak, og passe mengde sjokolade. Denne isen er akkurat lik pin-up og derfor veldig kjedelig og uoriginal. Dette er isen for deg som liker de gamle klassikerne. Er du på jakt eller nye nytt, bør du lete litt lenger.

Terningkast: 4

Hennig Olsen Is: Twin

Denne isen hadde en veldig god smak av sjokolade, i forskjellige varianter. Utsende var veldig kreativt, og så bra ut.

Terningkast: 5

Diplom-Is: Dream sitron

Denne isen var frisk og syrlig, og har en fin balanse mellom surt og søtt. Men for noen kan den bli i det sureste laget. Dette er en god yoghuris, som er perfekt for sommeren.

Terningkast: 5

Hennig Olsen Is: Tiger

Denne isen hadde vi store forventninger til, og trodde det skulle være den nye kaptein sabeltann-isen som også hadde smak av cola. Dette ble ikke oppfylt, på grunn av lite smak. Men den smaken som var der var god. Et stort pluss er at en krone per is går til bevaring av tigeren.

Terningkast: 5

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!