Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Tre smell på tre dager:

Etterforsker smell på Røyneberg

En rekke Joa- og Røynebergbeboere fikk seg en støkk da det smalt kraftig i området torsdag kveld. Det er tredje kvelden på rad det smeller av uviss grunn i området.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.04.2016 kl 15:04

Like før klokken tolv i går kveld reagerte en rekke beboere i Tjødnavegen på Røyneberg på et kraftig smell. Politiet fikk en rekke meldinger om både smell og rystelser fra beboere i området. En patrulje reiste ut for å søke i området, men klarte ikke å finne ut hvor smellet kom fra.

Følte taket var på vei ned

Fayroz Chamdid bor sammen med familien over Kiwi Joa og var en av dem som ble skremt av hendelsen.

– Vi var to naboer som kontaktet hverandre like etter at det smalt kraftig. Det opplevdes som om taket var på vei ned, det var ett kraftig smell og vibrering i hele stuen vår. Vi gikk ned begge naboene og sjekket uteområdet. Vi antok at det kanskje kunne være noe som hadde skjedd på Kiwien etter stengetid, men vi så ingenting. Like etterpå kom flere naboer som hadde sett en røyksky men de kunne ikke lokalisere denne. Noen av naboene bodde ett godt stykke nede i Joadalen så det må ha vært et kraftig smell siden samtlige opplevde vibrasjonen, sier Chamdid.

Skal etterforske

– Det var definitivt ikke et skudd. Det hørtes ut som en kraftig nyttårsrakett, sier politiførstebetjent Kjell Klepp, som selv befant seg i området.

Fredag ettermiddag vet politiet fortsatt ikke hva som var årsaken til at det smalt, og ønsker tips fra publikum for å bedre kunne lokalisere hvor smellet oppstod.

Tre dager på rad

Torsdagens smell er det tredje i rekken på tre dager i området. Tirsdag kveld klokken 21.02 fikk politiet melding om et stor smell i Skadbergskogen, mens i 19-tiden onsdag kveld smalt det i nærheten av Kjerrberget.

– Hva tror politiet at det kan være?

– Vi ser ikke bort ifra at det er noen som eksperimenterer med noe hjemmelaget. Hvis publikum har opplysninger vil vi gjerne høre fra dem, sier Klepp.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!