Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Fire bossdunker påtent i Åsenhallen

Fire bossdunker påtent i Åsenhallen

Parketten i Åsenhallen har fått skader etter at flere bossdunker ble satt i brann. FOTO: Andreas Askildsen

Snarrådig skoleelev slukket brannen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.05.2014 kl 14:29

12.37 rykket brannvesenet ut til Sola etter at direktemeldere i Åsenhallen var utløst. Her brant det i fire søppeldunker inne i hallen.

Skader på parketten

Brannmannskaper fra Forus brannstasjon kom raskt til stedet, men da var brannene allerede slukket. En elev fra Sola videregående skole, som var i styrkerommet ved siden av hallen, hørte brannalarmen. Eleven fikk rullet ut brannslangen like ved og slukket de brennende søppeldunkene.

Brannvesenet brukte vifter for å få ventilert ut røyken av hallen.

Brann på Kjeldsberg

Også tidligere på formiddagen måtte brannmannskaper til Sola. Klokken 11 fikk de brannmelding fra Kjelsberg ring. Der brant det i en søppeldunk i et busskur. Brannvesenet var raskt på stedet og fikk slokket brannen.

Kjell Klepp, politiførstebetjent ved Sola lennsmannskontor, sier at det er for tidlig å si om brannene i kommunen den siste tiden kan sees i en sammenheng, men at dette ikke vil være unaturlig.

På 17. mai brant det i en miljøstasjon like ved Rimi Skadberg, mens et ubebodd hus i Granvegen ble totalskadd i en brann 4. mai.

– Ingen av brannene har startet av seg selv, og det blir lett å konkludere med at samtlige er påsatt, sier Klepp til Solabladet.

Ber om tips og observasjoner

Han ber publikum ta kontakt med politiet med tips og observasjoner gjort rundt disse brannene.

– Det er opp til politiet å bestemme om informasjonen og observasjonene er viktige opplysninger eller ei. All informasjon rundt dette er viktig, understreker han.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!