Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

– Folk må begynne å tenke på andre

– Folk må begynne å tenke på andre

Morten Folkvord håper dette juletreet blir smikkfullt av julehjerter fra folk som vil glede andre. FOTO: Linn Iren Erevik Nilsen

For å få folk til å tenke mer på andre, og mindre på seg selv, har Tananger senter en alternativ julekonkurranse i år.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.11.2014 kl 21:18

– Det er på tide at vi slutter å bare tenkte på oss selv og våre nærmeste i julen. Mange sliter og vi bør gjøre mer for å glede andre, sier daglig leder for Tananger senter, Morten Folkvord.

For å få dette til har han trykt opp et par tusen julehjerter av papir og plassert et tomt juletre inne på kjøpesenteret.

– Når du handler på en av butikkene på senteret vil du få spørsmål om du ønsker å glede en person. Dersom du svarer «ja» får du et julehjerte. På baksiden kan du skrive navnet på en person eller organisasjon du mener fortjener å få en oppmerksomhet i julen. Deretter henger du julehjertet på treet, forklarer Folkvord.

Vil være en vekker

Lille julaften tas alle hjertene ned, og så skal det trekkes ut fem tilfeldige hjerter. De fem vinnerne vil få hvert sitt gavekort på 1000 kroner.

– Jeg håper og tror at denne konkurransen kan være en vekker for folk. Det er vanlig at kjøpesentrene har konkurranser før jul, men da handler det alltid om at man skal vinne ting til seg selv. Her skal man gi noen andre en sjanse til å vinne, sier Folkvord.

Han håper også at folk tenker lengre enn sin egen familie og venner når de skriver ned navnet på papirhjertet.

– Noen har kanskje ikke råd til julematen. Jeg håper at folk tenker på de som ikke har det så lett. Folk kan faktisk gjøre en forskjell, sier han.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!