Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Nabo overrasket gjerningsmennene:

Grovt tyveri på Røyneberg

Grovt tyveri på Røyneberg

En kvinne kom inn i garasjeanlegget i 4-tiden natt til mandag og skremte gjerningsmennene som hoppet inn i bilene og forsvant. Politiet har lagt ut bildene på Twitter og ber om tips i saken. FOTO: Leserbilde

Uvedkommede skal ha tatt seg inn i 20 boder på Myklabergtunet natt til mandag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.10.2015 kl 22:42

Mandag ettermiddag opplyste politiet at det hadde vært grovt innbrudd i Myklbergtunet. I alt var 20 boder brutt opp, og dette bekreftes nå også av beboerne.

– Det er boder inne i et garasjeanlegg og de har vært så frekke at de har kjørt en varebil inn i garasjen og brutt opp 20 av 35 boder, forteller en av beboerne til Solabladet.

Fellesnevneren for det som er stjålet er at alt er av større verdi. Det skal være snakk om dyre sykler, dyrt skiutstyr og så videre.

– De har forsynt seg med dyre gjenstander mens det av mindre verdi fikk stå igjen. I vår bod stod det for eksempel tre sykler, men de billigste fikk stå igjen, forklarer beboeren.

Beboer overrasket gjerningsmennene

Mens tyvene var i god gang med å forsyne seg var det derimot en av beboerne som skulle forstyrre dem. Rundt klokken 04:00, natt til mandag, kom hun inn i garasjeanlegget. Tyvene skal ha hoppet rett inn i bilen og ilt ut av garasjeanlegget. Til tross for det uhyggelige synet klarte derimot beboeren å ta mobilen og fange gjerningsmennene på bilder.

Som bildene viser er registreringsnummeret på den hvite varebilen fjernet bak. Det er derimot lett å se at det er en hvit Opel Vivaro, og politiet skal ha fått bildene. Likevel har politiet gått ut og bedt om flere tips i saken.

I følge beboerne Solabladet har snakket med virker gjerningen nøye planlagt.

– Det virker veldig mistenkelig, det er nesten som de kjenner garasjeanlegget og hvilke boder de ville få best utbytte av.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!