Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Hadde flytende betong på lasteplanet

Hadde flytende betong på lasteplanet

Oppi kassen på lasteplanet lå et halvt tonn med flytende betong. Lasten var fullstendig usikret og mannen ble politianmeldt. FOTO: Privat/Statens vegvesen

En mann ble anmeldt etter at han ble stoppet med lasteplanet fylt med et halvt tonn flytende betong.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.09.2014 kl 15:32

I går hadde Statens vegvesen flere kontroller i distriktet, både i Stavanger, Sandnes og Sola. Rundt klokken halv tre stilte de seg opp i Salemkrossen ved Sola skole og stoppet en mann med en litt uvanlig last.

Den 45 år gamle mannen hadde vært på Sola betong og hentet sement. Han kjørte en pickup og midt på lasteplanet stod en europalle med pallkarmer som var fylt opp med flytende betong. Vegvesenet anslår at det var mellom 400 og 500 kilogram betong på lasteplanet og det var fullstendig usikret.

Mannen ble politianmeldt.

Ellers fornøyd

Vegvesenet kontrollerte til sammen 1.090 kjøretøy i Salemkrossen. Av disse fikk ti personer gebyr for manglende belte. Vegvesenet er godt fornøyde med dette, men tror at annonsering av kontrollen kan ha påvirket resultatet.

Det var også en annen person som ble politianmeldt under kontrollen. Det var en mann på 35 år som kjørte en såkalt R sykkel. Han hadde falske kjennemerker som var plassert foran bakhjulet og ikke tilfresstilte kravene for størrelse og plassering.

Se bildet større

En litt uvanlig måte å frakte betong på. FOTO: Privat/Statens vegvesen

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!