Han blir ny leder i Tanangerlisten

Geir Ove Skaarstad har vært politisk engasjert i en årrekke og blir nå ny gruppeleder i Tanangerlisten. FOTO: Linn Iren E. Nilsen

Geir Ove Skaarstad (40) tar over som gruppeleder etter Bjarte Kristiansen.

Tekst:

Publisert:

Solabladet.no
Solabladet A/S

Denne uken kunngjorde Tanangerlisten at Geir Ove Skaarstad er partiet nye gruppeleder. Lederskiftet ble klart etter et partimøte søndag kveld. Skaarstad vil dermed ta over Kristiansens plass i kommunestyret.

– Jeg har vært veldig aktiv i kulissene i partiet de siste seks årene og tok meg av det meste av valgkampen. Det skal bli veldig spennende å nå få muligheten til å bruke talerstolen, sier Skaarstad, som ikke har vært i kommunestyret tidligere.

Gir seg på grunn av jobb

Det er tidligere gruppeleder Bjarte Kristiansens jobbsituasjon som er årsaken til lederskiftet. Kristiansen arbeider oljeselskapet Det Norske, og har lenge pendlet til London. I august i fjor måtte han søke om permisjon fra sine politiske verv på grunn av jobbsituasjonen, men han ble valgt inn i kommunestyret nok en gang under årets lokalvalg.

– I tiden fremover kommer han til å være mer i London enn hjemme. Da ble det vanskelig å fortsette som gruppeleder og i kommunestyret, sier Skaarstad.

– Kommer folk til å merke en forskjell nå som du tar over?

– Nei, jeg tror ikke det. Tanangerlisten vil fortsette å jobbe med det som er viktige for oss, og vil kjempe for de sakene vi har lovd velgerne våre. I tillegg er vi nå opptatt av at det må være en god helhet mellom sentrumsplanen for Tananger og Transportkorridor Vest når det gjelder trafikken, svarer han.

Utenom den nye gruppelederen har også partikollega Ole-Jørgen Østensen fått fornyet plassen sin i kommunestyret.

Siste nytt i Nyheter

Nå kan du få gratis advokathjelp
ANNONSE
Havarikommisjonen skal <br> granske fritidsbåt-ulykker
 
I denne barnehagen er sykefraværet lavt
McDonald's nærmer seg åpning
Norsea Group med ny avtale på Dvalin-feltet
 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Sandnesposten

Bygdebladet

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

ANNONSE