Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Hangar må vike for ny firefeltsvei

Nå starter rivingen av Hangar 8

Hangar må vike for ny firefeltsvei

Hangaren som ligger ved Statoil-stasjonen må bort for å gi plass til utvidelsen av Flyplassvegen. FOTO: Andreas Askildsen

Hangar 8 skal om en drøy måned være jevnet med jorden.

Tekst:

Publisert:

Det er mange tiår siden det siste flyet forlot hangar 8. Etter hvert som flyplassen har blitt bygget ut, har hangaren blitt liggende på utsiden av flyplassgjerdene. Hangaren ligger like ved Statoil-stasjonen på Flyplassvegen, men nå legges den i grus.

Det er Statens vegvesen som er oppdragsgiver når hangaren nå skal bort. Området skal gi plass til utvidelse til firefeltsveg mellom Sømmevågen og flyplassen.

Rivingsarbeidet skal være ferdig i midten av juni. Arbeidene vil pågå hver uke, mandag til torsdag kl. 07.00-20.00 og fredager fra 07.00-15.00. Det vil ikke bli arbeid i helgene, opplyser Vegvesenet.

- Naboer til hangaren kommer nok til å merke en del støy i forbindelse med rivingen, men vi håper at arbeidstidene, med arbeidsfri i helger, skal bidra til færrest mulig ulemper for de som bor i nærheten, sier prosjektleder Odd-Magnar Nerland i Statens vegvesen i en pressemelding.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!