Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Har du et nyttårsforsett?

Har du et nyttårsforsett?

Liv Else Øvrebø tar det som det kommer. – Jeg har ingen nyttårsforsetter, sier hun. FOTO: Kathinka Skott Hansen

Røykeslutt, sunne matvaner og trening er vanlige nyttårsforsetter. Men ikke alle har tro på at forsetter varer. Vi har spurt tilfeldige personer i Sola sentrum om deres nyttårsløfter.

Tekst:

Publisert:

– Jeg pleier ikke å ha noen nyttårsforsetter. Det har aldri vært noen grunn til det. Jeg tar det som regel som det kommer, jeg, forteller Liv Else Øvrebø (64).

– Årets nyttårsforsett er at jeg og samboeren skal slutte å røyke. Vi er begge to godt i gang, og enn så lenge går det greit, sier Oddvil Hobberstad (64).

– Jeg har egentlig ingen nyttårsforsetter, og pleier heller aldri å ha det. Det fungerer kanskje den først måneden, før det sklir ut igjen. Jeg syns ikke det er noe nyttig, sier Mariann Vigdel (34) sammen med Milian.

– Jeg har ingen nyttårsforsetter nå. Jeg har hatt det tidligere, men i år har jeg ikke tenkt noe på det, sier 68 år gamle Henry Hellestø.

– Nei, jeg har aldri nyttårsforsetter. Jeg tenker at alt går sin vante gang uansett nyttårsforsetter, eller ei, sier Rolf Røynlid på 66 år.

– Ja, jeg har noen nyttårsforsetter. Planen er å komme inn i rutiner igjen. Jeg ønsker også å trene minst tre ganger i uken og kutte ut mest mulig sukker, forteller Ingrid Folkvord på 23 år.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!