Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Hvem fortjener litt heder?

Hvem fortjener litt heder?

- Hvem fortjener litt heder? Hotelldirektør Lars Roalkvam ønsker forslag til hvem hotellet kan spandere en julelunch eller et julebordshow til.

- Vi ønsker å gi mennesker som bruker sin tid på å hjelpe andre en honnør, sier direktør Lars Roalkvam ved Quality Airport Hotel Stavanger.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.10.2015 kl 22:31

- Det er så mange gode frivillige krefter og ildsjeler der ute som gjør mye bra. De ønsker vi å gjøre litt stas på, gjerne ved å invitere dem til et av våre Julebordshow, eller en julelunch, sier Lars Roalkvam, direktør ved Quality Airport Hotel Stavanger.

En klapp på skulderen

Han mener det også er viktig å kunne gi honnør til de mange som bruker av sin tid og sine krefter på å hjelpe andre.

- Det er så mange helter der ute som vi kanskje glemmer litt i en hektisk hverdag. Det drives veldig mye frivillig arbeid og bistandsarbeid, blant annet overfor flyktninger og nå sist under årets tv-aksjon.

Quality Airport Hotel bidrar også til dette, men hotelldirektøren vil gjerne også gjøre noe for dem som hjelper andre.

- La oss snu litt på det. La oss gi dem som gjør et slikt flott arbeid en klapp på skulderen. Å gi dem en lunch eller et julebordshow er lett for oss å gjøre, men det er en måte å vise at vi setter pris på ildsjelene og de frivillige i lokalsamfunnet, sier han.

Hvem skal hedres?

Han ønsker å samle 10-15 mennesker som hotellet kan gå gjøre litt stas på gjennom en lunch eller et par bord under et av julebordshowene.

- Vi snakker ikke om noe voldsomt pompøst med taler og slikt, men en enkel måte å gi noe tilbake til dem som gjør så mye bra, sier Roalkvam.

Hotelldirektøren vil gjerne ha forslag til hvilke ildsjeler innen frivillige lag og foreninger som fortjener dette.

- Send oss en mail. Dette synes jeg solabuen selv kan være med på å bestemme. Hvem fortjener litt heder for alt det gode de gjør? Jeg håper dette kan skape litt engasjement, fordi det er ment som en positiv gest i en tid der det er så mye negativitet rundt oss, sier Lars Roalkvam.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!