Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Se videoen her:

Hyllet avgangselevene
med musikkvideo

Tananger-lærer Nina Williams valgte en litt annerledes måte å hedre avgangselevene sine på.

Tekst:

Publisert:

– Jeg har hatt disse elevene i to år og det har vært en veldig trivelig gjeng. De gir mye av seg selv og da kunne jo ikke jeg være verre, sier lærer Nina Williams.

Hun har nettopp tatt farvel med klasse 10B på Tananger ungdomsskole og ga dem en litt spesiell avskjedspresang. For å sørge for at elevene husket henne like godt som hu ville huske dem, laget hun en musikkvideo med en egenkomponert tekst til elevene. Hun sang om hvor mye hun kommer til å savne dem og at hun alltid vil være der for dem.

– Jeg vil huske disse to årene lenge, så jeg måtte forsikre meg at de også ville huske meg, sier Williams.

Utenfor komfortsonen

Hun forteller at elevene syntes det var veldig kult og satte pris på gesten.

– Jeg ville også gjøre noe som ikke var så hverdagslig for meg, og dette var litt utenfor komfortsonen min. Elevene hadde heller ikke forventet dette i det hele tatt og ble veldig overrasket, sier læreren.

På avslutningsfesten var det en elev som også hadde laget en sang til henne og da var det ekstra kjekt å kunne gi en sang tilbake.

– Det ble en fin kveld med mange tårer, sier Williams.

God hjelp

Williams har fått god hjelp av både musikklæreren på skolen og tanangerungdommene i Norwegian Crab Pots.

– Jeg spurte musikklæreren om hjelp før jul og han spilte både sangen inn med piano og hjalp meg med å spille inn sangen i kjelleren hans, sier Williams.

Etterpå tok hun kontakt med Norwegian Crab Pots, som til normalt lager videoer med fotballparodier, og spurte om de kunne hjelpe henne med musikkvideoen.

– Jeg kjenner ingen andre som kan redigere og så har jeg hatt han ene på skolen. Guttene sa ja med en gang og laget en bra film, sier Williams.

Så langt har filmen blitt sett over 5.000 ganger på YouTube og Williams er overrasket over at det har tatt sånn av.

– Jeg hadde ikke forventet dette, sier hun.

Se bildet større

Tananger-lærer Nina Williams sier hun alltid vil huske elevene fra klasse 10B og håper de vil huske henne like godt. FOTO: Skjermdump

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!