Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kommunen rydder etter «Nina»

Kommunen rydder etter «Nina»

Stormen tok godt tak i havnene i Sola lørdags kveld.

Park og grønt- avdelingen i kommunen har prioritert å rydde opp etter stormen de siste dagene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.02.2015 kl 10:50

Uværet medførte ikke de største problemene i Sola, sammenliknet med andre kommuner. Sola kommune hadde folk på vakt gjennom uværshelga og løse gjenstander og veltede trær ble tatt hånd da det kom inn meldinger til vaktlaget.

Vigdis Torjussen, beredskapsleder i Sola kommune, forteller på kommunens hjemmesider at beredskapen fungerte godt under uværet.

Noen boliger merket likevel stormen godt og på Tjora, Røyneberg og Tananger ble det meldt inn skader på tak og bygninger. Hafrsfjord bru ble også stengt for en periode, på grunn av en tilhenger som blåste over i motsatt kjørebane.

• SE BILDER FRA STORMEN

Respekter sperringer

Avdeling for park og grønt i kommunen har prioritert å rydde opp etter stormen ved publikumsfasiliteter, som turstiene.

«I tilfeller der turveier skylles bort eller fasiliteter skades blir dette prioritert over den vanlige drift og vil bli sikret eller reparert i den nærmeste tiden etter ekstremværet», skriver kommunen på sine hjemmesider.

Kommunen vil også minne om at trær som er veltet i en storm kan være farlige. Derfor bør ikke barn gå rundt i områder med stormfall.

«Det er viktig at publikum respekterer de sperringer som blir satt opp i forbindelse med sikring og opprydding som følge av stormen», skriver kommunen.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!