Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Forrykende talentshow på Sola skole

Forrykende talentshow på Sola skole

«Godterigjengen» leverte sang, dans og avsluttet med akrobatikk. Gjengen bestod av tredjeklassingene Hannah Goa Voll, Elise Utsola, Helene Mikalsen, Veslemøy Nøkling Helgeland og Isette Gundersen. FOTO: Mats Haugland

Fredag morgen var hele Sola skole samlet i gymsalen for å se en forestilling fullspekket med sang, dans og akrobatikk.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.04.2016 kl 15:10

Forestillingen ble arrangert av elevrådet, som hadde lagt ned mye arbeid for å stelle i stand et skikkelig show.

— Vi har forberedt oss siden etter nyttår. Vi har brukt mye tid på planlegging av rekkefølge, sette en dato som passer, få folk til å melde seg på, skaffe musikk og anlegg, samt fikse premier, sier sjuendeklassingene Tuva Eide Knutsen og Ane Eriksen i elevrådet på Sola skole.

— Vi er fornøyd med at så mange meldte seg på. Totalt ni forskjellige grupper fremførte i dag. Det eneste som var litt dumt var at ingen gutter ville fremføre, legger Therese Massen til. Hun er også i elevrådet, og går i sjetteklasse.

Pangstart

Over 100 elever og foresatte var på plass i gymsalen for å se på talentfremføringen. Showet var helt på starten av dagen, så det var flere trøtte ansikter å spore. Det var derfor på sin plass med en pangstart.

Julie Skjøtskift og Villemo Nøkling Helgeland i femteklasse var første gruppe ut, og de åpnet med en dans til Taylor Swifts storlåt «Shake it off». De trøtte ansiktene våknet til og få publikummere klarte å sitte stille. Listen for resten av showet var dermed lagt.

Se bildet større

Villemo Nøkling Helgeland og Julie Skjøtskift dannet gruppa «JUVI». De fikk æren av å starte showet. FOTO: Mats Haugland

— Vise hva vi kan

Nummer to ut var tredjeklassingene Hannah Goa Voll, Elise Utsola, Helene Mikalsen, Veslemøy Nøkling Helgeland og Isette Gundersen. De hadde dannet gruppen «Godterigjengen» for anledningen.

Gruppen fremførte en egenprodusert låt om godteri, hvor de blant annet sang om sjokolade, ostepop og sukkerspinn. Jentegjengen fremførte sangen som en rap, og var tøft kledde med caps og hettegenser. De avsluttet det hele med dans, triks og akrobatikk. Før forestillingen gledet de seg litt, men kjente på nervene.

— Vi var litt nervøse, men det kjekkeste med slike show er å få vise frem hva vi kan. Vi har øvd i over én måned på det vi skal fremføre, sier venninnegjengen på fem.

Se bildet større

«Godterigjengen» hadde kledd seg ut med både caps og hettegenser. FOTO: Mats Haugland

Kule kidz

Fjerdeklassingene Mathilde Sola, Vilde Vestbø og Iselin Høivik dannet gruppen «Kule kidz». De måtte smøre seg med tålmodighet før de fikk opptre, for de var nemlig siste gruppe ut av samtlige. Det ble en verdig avslutning på showet med sang og dans til Morgan Suleles sommerhit «Bare min».

Etter låten ventet trampeklapp fra både store og små, og et stort sukk gikk gjennom salen da forestillingens konferansierer meddelte at showet var over og elevene måtte returnere til klasserommene sine.

Se bildet større

Mathilde Sola, Vilde Vestbø og Iselin Høivik dannet gruppen «Kule kidz». Fjerdeklassingene var siste gruppe ut. FOTO: Mats Haugland

Vellykket

Etter forestillingen var Tuva, Ane og Therese i elevrådet meget fornøyde.

— Vi er veldig fornøyde. Vi prøvde oss på samme talentshow i fjor, men da måtte vi avlyse fordi det var alt for få påmeldte. Det var derfor kjekt at vi lyktes i år, sier de.

Se bildeserie til høyre for saken.

Se bildet større

Ane Eriksen (med ryggen til) i elevrådet hadde ansvaret for lyden. — Det var litt vanskelig å lære seg å styre musikken, men det gikk veldig greit når jeg ble vant med det, sier hun. FOTO: Mats Haugland

Nøkkelord

Bildeserie

Talentshow på Sola skole

Julie Skjøtskift og Villemo Nøkling Helgeland dannet gruppa «JUVI». De fremførte dans.  Foto: Mats Haugland
«Godterigjengen» med Hannah Goa Voll, Elise Utsola, Helene Mikalsen, Veslemøy Nøkling Helgeland og Isette Gundersen fremførte sang, dans og akrobatikk.  Foto: Mats Haugland
Elevene ble mektig imponerte av dansefremføringen til «Ilamacorns». Foto: Mats Haugland
Agate fremførte sangen «Du gjør meg så glad».  Foto: Mats Haugland
Sofia fremførte turn og akrobatikk.  Foto: Mats Haugland
«The pop girls» viste frem sang og dans.  Foto: Mats Haugland
Gruppa «Black and white» fremførte Gabrielles låt «Fem fine frøkner». Foto: Mats Haugland
Sarah og Emilie sang «Na, na, na» av Markus og Martinus. Foto: Mats Haugland
Mathilde Sola, Vilde Vestbø og Iselin Høivik dannet gruppa «Kule kidz».  Foto: Mats Haugland

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!