Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kvinne (38) i fengsel etter ruskjøring med sønnen i baksetet

Kvinne (38) i fengsel etter ruskjøring med sønnen i baksetet

Illustrasjonsfoto FOTO: Solabladet

En 38 år gammel kvinne fra Sola er i Stavanger tingrett dømt til fengsel etter at hun ble stoppet med 2,49 i promille da hun skulle kjøre sønnen (7) i bursdagsselskap.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.11.2016 kl 09:55

Det er Rogalands Avis som først omtalte saken. Kjøringen fant sted i mai i fjor, og kvinnen hadde drukket en mengde øl kvelden i i forveien. Kvinnen gjenopptok drikkingen da hun sto opp, rundt tre til fire halvlitere. Kvinnens syv år gamle sønn skulle i bursdag samme dag, og ettersom han var sent ute bestemte kvinnen seg for å kjøre ham dit.

Kvinnen fant ikke frem til adressen hvor bursdagen skulle finne sted, og ringte derfor til bursdagsbarnets far for veibeskrivelse. Faren gikk for å møte kvinnen, og opplevde henne som rar i oppførselen. Da han spurte om hun hadde drukket, kjørte hun fort vekk og holdt på å kjøre ned en motorsyklist.

Politiet hentet kvinnen fra egen adresse og tok henne med til blodprøvetaking. Prøven viste at kvinnen hadde 2,49 i promille.

I tingretten er kvinnen idømt fengsel i 30 dager, samt en bot pålydende 36.000 kroner. I tillegg er kvinnen fratatt førerkortet for fire år, og hun må avlegge ny førerprøve for å få førerretten tilbake.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!