Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Mulig lokkemann på Skadberg

Mulig lokkemann på Skadberg

FOTO: Illustrasjonsfoto

En mann skal ha forsøkt å lokke en elev inn i bilen med smågodt og penger.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.12.2015 kl 16:45

Skadberg skole har lagt ut en advarsel på sine nettsider om en mulig lokkemann. Mannen skal kjøre en hvit varebil og prøvd å lokke en elev inn i bilen mandag morgen.

Politioverbetjent Atle Aarstad ved Sola lensmannskontor bekrefter at de er kjent med hendelsen og at de har mottatt en anmeldelse.

– Det er en elev som forteller at han ble stoppet av en person på skoleveien som spurte om han ville ha smågodt eller penger mot at han ble med inn i bilen. Gutten reagerte helt korrekt og sa nei, og det skjedde heller ikke noe mer, sier Aarstad, og legger til at de ikke vet noe konkret om bilen og at ingen er pågrepet i saken.

– Ingen grunn til panikk

– I september la skolene i Tananger ut en tilsvarende advarsel etter hendelser rundt Haga skole. Setter dere disse sakene i sammenheng?

– Vi gjør for så vidt ikke det. Vi får slike henvendelser fra tid til annen, og det er viktig å huske på at det ikke har skjedd noe farlig i denne saken, sier politioverbetjenten.

Han oppfordrer foresatte til å kontakte politiet dersom barna kommer hjem og forteller om slike hendelser. Samtidig maner politiet til ro, og mener at det absolutt ikke er farlig for barn å gå alene til skolen i Sola.

– Det er viktig å ikke overdramatisere dette, og barn skal absolutt ikke være redd for å gå til skolen eller andre steder, sier Aarstad.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!