Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ny brann hos Norsk Agurk

Ny brann hos Norsk Agurk

Midt blant agurkplantene hos Arne Joa tok det fyr. Brannvesenet måtte slå seg gjennom det ene glasspanelet for å komme seg inn å få slukket branntilløpet. FOTO: Charlotte Mæland

For andre gang denne uken har det vært branntilløp hos Arne Joa og Norsk Agurk.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.09.2014 kl 19:48

Klokken 18:30 fredag kveld meldte Brannvesenet om røyutvikling ved gartneri ved Sola sentrum. Det viste seg å være et av gartneriene til Arne Joa som nok en gang har vært offer for brann.

Mens Rune Sunde, vaktkommandør ved Brannvesenet, ikke kunne si så mye om brannårsaken, kunne Joa selv fortelle at det nok en gang har vært problemer med lyspærene i gartneriet hans.

Da Solabladet snakket med Joa tidligere fredag fortalte han at leverandøren av pærene er ventet på besøk neste uke. De har lovet at samtlige pærer skal skiftes ut da Joa har hatt flere problemer med dem etter han fikk de nye pærene på plass.

Hatt lys siden 1994

Lyssystemet som brukes hos Norsk Agurk har vært på plass siden 1994, men det er bare et par år siden det ble byttet ut med nye pærer. Disse skulle være mye bedre, men Joa innrømmer at det har vært mye problemer med dem.

– Det er nok en lampe som har røket, mer enn det kan jeg ikke si så mye om akkurat nå. Det er ingen store skade og akkurat nå står jeg med brannvesenet og politiet, fortalte Joa da Solabladet ringte ham.

Sunde forteller at brannvesenet fort fikk kontroll da de kom til stedet.

– Det så skummelt ut med en gang fordi det var mye sort røyk. Men va vi kom frem fikk vi fort kontroll og fant ut at det var noe elektronisk. Det skal ikke være snakk om store skader.

Se bildet større

FOTO: Charlotte Mæland

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!