Ny direkterute til Newcastle

Etter at flere ruter er blitt lagt ned ved Stavanger lufthavn, Sola er det endelig kommet itl en ny rute ved flyplassen. FOTO: Arkivfoto

BMI Regional starter ny direkterute mellom Stavanger og Newcastle.

Tekst:

Publisert:

Solabladet.no
Solabladet A/S

Stavanger lufthavn, Sola har mistet flere ruter det siste året, noe som har slått hardt ut på flyplassen. Men nå kommer endelig en gladmelding til flyplassen: BMI Regional starter nemlig direkterute mellom Stavanger og Newcastle.

– Det er alltid hyggelig å introdusere ruter som vil komme flere reisende i regionen til gode, både næringslivet og fritidsreisende. Vi skal sikre gode og effektive forbindelser til utlandet, og vil vise hele regionen at mulighetene er svært mange fra flyplassen vår, sier lufthavndirektør ved Stavanger Lufthavn Sola, Leif Anker Lorentzen I en pressemelding.

Fra BMI Regionals side la de vekt på hva Stavanger kan tilby da de bestemte seg for å starte den nye ruten.

– Stavanger appellerer til oss på mange måter: regionen er et viktig knutepunkt for olje- og gassindustrien, byen er en tidligere kulturhovedstad med et velutviklet kulturtilbud og ikke minst, gode spisesteder. Vi kan tilby et variert utvalg av billetter, der vår nye Executive-klasse vil være det beste og mest fleksible valget for både fritids- og forretningsreisende mellom Newcastle og Stavanger, sier Jochen Schnadt, Chief Commercial Officer hos BMI Regional I en pressemelding fra Avinor.

Ruten vil ha seks avganger i uken og det er kun lørdager det ikke vil være avganger.

Siste nytt i Nyheter

Nå kan du få gratis advokathjelp
ANNONSE
Havarikommisjonen skal <br> granske fritidsbåt-ulykker
 
I denne barnehagen er sykefraværet lavt
McDonald's nærmer seg åpning
Norsea Group med ny avtale på Dvalin-feltet
 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Sandnesposten

Bygdebladet

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

ANNONSE