Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Nye Solabladet

Fra og med 20. februar er alt redaksjonelt innhold i Solabladet eksklusivt for abonnentene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.02.2014 kl 10:39

LEDER: I flere år har Solabladet, som de aller fleste andre aviser i landet, publisert artikler og reportasjer gratis til lesere på nettet. Dette har vært de samme artiklene som abonnentene våre har betalt for å lese i papiravisen. Abonnentene har dermed vært med på å gi de som ikke vil betale, fri tilgang til det samme redaksjonelle innholdet. Det finnes ingen logisk forklaring til hvorfor denne praksisen skal fortsette.

Fra og med torsdag 20. februar vil derfor alt redaksjonelt innhold i Solabladet være eksklusivt for abonnentene våre, både i papiravisen, e-avisen og på solabladet.no.

Hver dag jobber vi hardt for å speile lokalsamfunnet i Sola gjennom tekst og bilder i Solabladet. Vi er avhengige av å få betalt for dette arbeidet, for å sikre økonomien til å kunne gjøre dette også i framtiden.

Vi skal gjøre vårt ytterste for å tilpasse oss lesernes nye medievaner. Men vi skal også jobbe for å ta vare på papiravisens kvaliteter og tradisjoner. Vi mener at vi står best rustet til å møte alle abonnentenes ønsker og behov ved å produsere én fyldig papiravis i uken og samtidig øke antall publiseringer på nett.

Målet vårt er at nettavisen og papiravisen skal utfylle hverandre, men at nettavis og papiravis også skal stå stødig hver for seg. Lesere som bare ønsker å lese Solabladet på papir skal være trygge på at de får et fullverdig produkt.

Målet vårt er tydelig. Tilliten fra deg som abonnent bestemmer om vi lykkes.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!