Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Sjøbadet er offisielt åpnet

Sjøbadet er offisielt åpnet

Sjøbadet på Myklebust var fullt av mennesker under åpningen søndag. FOTO: Helene Pahr-Iversen

- Gratulerer med dagen. Dette er til oss alle, sa en stolt Tom Henning Slethei under åpningen av Myklebust Sjøbad.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.08.2015 kl 19:05

I strålende solskinn valfartet folk til Myklebust søndag for å være med på åpningen av det nye sjøbadet. Mange har allerede brukt sjøbadet i flere uker, men i dag ble den offisielle åpningen holdt.

Styreleder i Jåsund Utviklingsselskap, Tom Henning Slethei, forteller at sjøbadet på Myklebust er enestående i sitt slag i Norge.

- Jeg er veldig glad for at vi fikk bygge et slikt anlegg, og jeg er veldig glad for å se så mange mennesker her i dag, sier han.

Andejakt

Se bildet større

100 badeender ble kastet ut i sjøbadet. Reisegavekort var en av gevinstene som kunne vinnes. FOTO: Kate Rott Skarstad

Jåsund Utviklingsselskap har planlagt et slikt sjøbad i årevis, og i sommer sto anlegget ferdig. Det er designet for å holde litt høyere vanntemperatur enn sjøen på utsiden av anlegget.

100 badeender med gevinster ble kastet ut i vannet under åpningen, og store og små fosset ut i vannet for å få tak i dem.

- Dette er vel den kjappeste andejakten jeg har sett, sa Slethei, da det hele var over etter få minutter.

[img12675]

Smikkfullt

Myklebust viste seg fra sin aller flotteste side denne dagen, nesten uten vind og med helt skyfri himmel. Sjøbadet var smikkfullt av mennesker, både av badende, men også av folk som bare ville sole seg og være med på åpningsfesten.

- Sjøbadet var ikke noe rekkefølgekrav i forbindelse med utbyggingen av Myklebust, og det er derfor veldig kjekt at det er blitt bygget. Sammen med turveien og de flotte områdene her ute, tilfører sjøbadet Myklebust noe helt spesielt, sa ordfører Ole Ueland da han formelt åpnet anlegget.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!