Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Sola får ekspresskø

Sola får ekspresskø

FOTO: Avinor

Mandag 31. mars får både Stavanger lufthavn, Sola og Trondheim lufthavn, Værnes såkalt Fast Track-sluser.

Tekst:

Publisert:

Tilbudet gjelder for passasjerer som reiser med bestemte flyselskaper og har en spesiell type billett eller som reiser ofte. Disse kan gå i en separat kø som skal gi raskere passering gjennom sikkerhetskontrollen.

- Alle selskaper som har Fast Track som en del av sitt tilbud, vil kunne tilby dette til sine passasjerer fra 31. mars, sier Ina Eldøy, kommersiell sjef ved Stavanger lufthavn, til Solabladet

Kun Oslo hittil

Alle de største operatørene på Sola har Fast Track som en del av sitt tilbud, deriblant SAS, Norwegian, Widerøe, AirFrance, KLM og Lufthansa.

Hittil er det kun Oslo lufthavn som har hatt Fast Track i Norge.

- Rutene til og fra Trondheim og Stavanger er blant de mest trafikkerte, og vi vet at mange av våre kunder setter pris på effektive servicetjenester, sier Eivind Roald, konserndirektør for salg og marked i SAS, i en pressemelding.

Åpner flere sluser

Eldøy forsikrer at Fast Track-tilbudet ikke skal gå på bekostning av den ordinære sikkerhetskontrollen.

- Det skal ikke gå ut over opplevelsen og bemanningen i den vanlige sikkerhetskontrollen. Vi bemanner flere sluser for å kunne tilby dette produktet, sier Eldøy og legger til at det er flyselskapene selv som betaler for å holde Fast Track-slusen i drift.

- Vi forfordeler ikke enkelte passasjergrupper, sier Eldøy.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!