Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Sola Prestegårdsveg stengt i tre uker

Sola Prestegårdsveg stengt i tre uker

Her kan du sykle etter at Sola Prestegårdsveg ble stengt. FOTO: Illustrasjon/kart: Statens Vegvesen

Frem til 17. august kan du ikke kjøre på Sola Prestegårdsveg, men det er en rute for de som bor i området. Syklende må derimot vente helt til anleggsarbeidet er ferdig sommeren 2017.

Tekst:

Publisert:

Sola Prestegårdveg ble stengt på mandag og åpner ikke igjen før 17. august. Årsaken til dette er at entreprenøren skal lage ny omkjøringsvei og legg vann- og avløpskabler i bakken. De som bor i område må derfor kjøre inn og ut i krysset ved Sola Prestegårdveg og Tanangervegen.

For de som sykler blir imidlertid veien helt stengt frem til anleggsarbeidet er ferdig sommeren 2017. Den nye veien for syklister vil bli skiltet, melder Statens vegvesen i en pressmelding på sine hjemmesider.

Her kan du sykle

Vegvesenet har lagt ut følgende beskrivelse for de som sykler i dette området:

Fra nord mot Sømmevågen og Sola sentrum:

Ta til venstre ved Sømme barnehage og følg Sola Prestegårdsveg et stykke. Ta deretter til venstre mot Sola sjø, og videre langs anleggsbrakkene og Flyhistorisk museum fram til Sømmevågen.

Fra nord mot flyplassen og Solastranden:

Følg skiltet nyasfaltert sykkelveg langs sørvestsiden av Tanangervegen via Sømmebakken eller Sømmevegen, bak Quality Airport Hotel.

Fra øst mot Tananger:

Ta til høyre rett etter Sømmevågen og sykle langs sjøen forbi Flyhistorisk museum. Ta til venstre rett etter anleggsbrakkene, og følg skiltet vei til Sola Prestegårdsveg.

Fra øst mot flyplassen og Solastranden:

Sykle på sørsida av veien langs Sømmevågen og følg skiltet sykkelveg mot flyplassen.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!