Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Solabladet fikk hederlig omtale

Solabladet fikk hederlig omtale

Journalist Anne Buckle i Solabladet mottok hederlig omtale for sin artikkelserie om LNG-anlegget. FOTO: Solabladet

- Dette er utrolig kjekt med tanke på at vi konkurrerer med så mange sterke aviser, sier journalist Anne Buckle.

Tekst:

Publisert:

Fredag kveld fikk Solabladet-journalist Anne Buckle hederlig omtale fra Landslaget for lokalviser, LLA, for hennes artikler om LNG-anlegget knyttet til Lyse sin søknad om bunkringsanlegg og storulykkeforskriften.

- Det har vært en kompleks sak med mye å sette seg inn i og et mylder av forskrifter og lover. Jeg er også møtt mange utfordringer på veien mot å finne sannheten, sier journalisten.

LLA-juryen legger i sin begrunnelse for prisen stor vekt på nettopp de utfordringene Solabladet-journalisten har møtt for å informere innbyggerne om hva slags potensiell fare LNG-anlegget utgjør.

«Anne Buckle er blitt møtt med uforstand og motstand fra mange hold og fra svært ressurssterke miljøer. Det har hun ristet av seg, og vist både et mot og en utholdenhet som kan stå som et forbilde for andre», skriver juryen i begrunnelsen.

- Selv om det har vært en komplisert sak opplever jeg at Skangass har forhold seg veldig profesjonelt. Vi har alle hatt våre roller, og min har vært å forsøke å finne ut hvilken fare anlegget representerer og hvem som har ansvaret for hva, sier Buckle.

Den hederlige omtalen ble gitt under LLA sitt landsmøte i Bergen som pågår i helgen.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!