Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ulykken i Tananger:

Svensk statsborger døde

Svensk statsborger døde

Det var ved Baker Hughes dødsulykken skjedde sent mandags kveld der en svensk statsborger døde. FOTO: Arkivbilde

Vedkommende som døde i arbeidsulykken i Tananger i går natt var en svensk statsborger.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.09.2015 kl 10:23

Det var i går at den tragiske arbeidsulykken skjedde. Den som døde i ulykken var en svensk statsborger, 43 år gamle Walle Wallin. Det bekrefter Ole Johan Røykenes, politioverbetjent ved seksjon Nordsjø Miljø.

Ulykken oppstod i forbindelse med lasting av et vogntog og fra det Solabladet kjenner til skal det ha vært en klemulykke der en truck skal ha vært involvert.

– Bedriften har nok tatt seg av vedkommende slik at han får den hjelpen han trenger, forteller Røykenes.

Nye undersøkelser

Foreløpig vil hverken han eller politiet for øvrig si så mye om hendelsen. Krimteknikere var på stedet i natt og gjorde sine undersøkelser og i morgentimene tirsdag sendte Nordsjø Miljø et team sammen med Arbeidstilsynet for å gjøre videre undersøkelser.

– Vi reiser ut sammen med Arbeidstilsynet for å gjøre våre undersøkelser. Nå skal vi innhente dokumentasjon og forhøre oss om hva som har skjedd og hvem det er aktuelt å ta avhør av i forbindelse med ulykken.

Lederteamet i møte

Det var ved Baker Hughes ulykken skjedde og klubbleder, Atle Berntsen, vil foreløpig ikke uttale seg om hendelsen enda da han ikke vet så mye om situasjonen enda. Alasdair Shiach, visepresident og administrerende direktør i Baker Hughes Norway, er på vei til Norge og kjenner for lite til omstendighetene til å uttale seg videre om saken. Lederne ved Baker Hughes er nå i møte og kan ikke besvare Solabladets henvendelser på dette tidspunktet.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!