Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ungdom ruset seg på GHB ved Røde Kors-huset

Ungdom ruset seg på GHB ved Røde Kors-huset

Her ble fire personer stoppet av politiet lørdag, mistenkt for GHB- og ecstacy-rus. Noen av dem var mindreårige. FOTO: Morten Løland

Politiet rykket i 23-tiden lørdag ut til bekymringsmeldinger om ruset ungdom ved Røde Kors-huset i Sola, det skriver politiet på Twitter lørdag kveld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.08.2016 kl 10:57

Ifølge Stavanger Aftenblad som først skrev om hendelsen, dreier det seg om ungdom ned i 16 årsalderen. De narkotiske stoffene det dreier seg om skal være GHB og ecstacy, skriver politiet i sin Twitter-melding lørdag, like før midnatt.

- Politiet rykket ut til Røde Kors-hyset på Ljosheimveien i 23-tiden lørdag kveld. Da hadde vi fått tips om at ungdommer var dopet, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt Frank Roland til Aftenbladet.

Videre skriver avisen at én person skal være mistenkt for å ha delt ut ecstacy og GHB. Denne personen er ikke pågrepet, men politiet er kjent med personens identitet, ifølge Aftenbladet.

Politiet opplyser til avisen at det ikke er tatt blodprøver av ungdommen, men at reaksjonsmønsteret var typisk for GHB.

Flere av de rusede ungdommene var mindreårige, og flere av dem måtte derfor hentes av sine foreldre. Barnevernet skal også være koblet inn i saken.

Etter at politiet kom til stedet kom også representanter fra Røde Kors og stengte huset. Lokalet leies ut til private arrangement. Politiet er ikke kjent med hvem som arrangerte festen.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!