Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Varsler opptrapping av flyfuel-streik

Varsler opptrapping av flyfuel-streik

Illustrasjonsfoto FOTO: Geir Arne Løland

Lørdag tok Parat ut 21 medlemmer fra Flytanking AS i streik. Avinor, som for ordens skyld ikke er part i konflikten, varsler en opptrapping av streiken onsdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.06.2016 kl 14:00

Mens drivstoff-streiken foreløpig har gitt få konsekvenser for reisende ved Stavanger Lufthavn Sola, kan en varslet opptrapping onsdag skape forstyrrelse for trafikken. Ifølge en pressemelding Avinor publiserte på egne nettsider tirsdag, vil en opptrapping sørge for ytterligere redusert kapasitet både på Sola, ved Flesland og i Tromsø. I tillegg vil også Bodø bli berørt.

- Vi kan ikke annet enn å ta streiken til etterretning, og håpe partene kommer til enighet. Hvert enkelt flyselskap avgjør selv hvordan situasjonen håndteres. De som skal ut å reise, bør møte opp som normalt og ellers forholde seg til informasjonen de får fra sitt flyselskap, sier kommunikasjonssjef i Avinor, Kristian Løksa, i pressemeldingen.

I praksis vil streiken si at det i perioder ikke vil være anledning for å fylle drivstoff på flyene på de rammede flyplassene.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!