Vil dekke fylket med saus

Vil dekke fylket med saus

IKKE BARE KJØTTKAKER: Nina Malmin og Christian Waage ved Lura Turistheim tror ikke solabuen er klar over hvor mange retter som finnes hos spisestedet deres. – Nå skal vi få opp kunnskapsnivået til alle som vet hvem vi er, men ikke hva vi har. Alle vet at vi har kjøttkaker, komle og koteletter, men så bråstopper det. Selv om kjøttkaker og komler står for en enorm andel av middagsomsetningen, har vi et univers på cirka 80 norske retter som vi varierer mellom i løpet av et år, sier Waage. FOTO: Kent Roar Nybø

Målet er å åpne restauranter over hele Rogaland, men først skal Lura Turistheim nå flere i Sola. I disse dager lanserer de sin egen app.



Er du abonnent har du tilgang til alt innhold på solabladet.no

Logg inn

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Sandnesposten

Bygdebladet

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

ANNONSE