Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

32-åring siktet for drap på Røyneberg

Navnet på den avdøde er frigitt

32-åring siktet for drap på Røyneberg

Politiet rykket ut til dette bolighuset søndag ettermiddag. En mann ble funnet hardt skadd og døde kort tid etter. En 32-åring er siktet for forsettelig drap. FOTO: Linn Iren Nilsen Oppedal

Det var Mark Ole Jensen (52) som i går omkom på Røyneberg. En 32-åring er siktet for forsettelig drap.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.01.2017 kl 14:35

Søndag ble en 32 år gammel mann ble pågrepet og siktet for forsettlig drap på Røyneberg. 32-åringen ble satt i arrest og ivaretatt av helse. Politiet ønsket ikke å si noe om hvilken relasjon siktede og avdøde har.

Det var Mark Ole Jensen (52) som ble funnet hardt skadet i et bolighus på Røyneberg og ble erklært død kort tid etter.

Politiet rykket søndag ettermiddag ut til et bolighus på Røyneberg. Der ble mannen i 50-årene funnet hardt skadet. Det ble gjort livreddende tiltak på stedet, men livet til mannen var ikke å redde. Mannen er dansk statsborger, men har bostedsadresse i Rogaland.

Den avdøde bodde ikke i huset på Røyneberg:

– Den avdøde 52-åringen var gjest i en sosial sammenkomst i det aktuelle huset, sier Erik W. Rand, påtaleansvarlig jurist i Sør-Vest politidistrikt.

– Må avklare helsetilstand

Den siktede ble avhørt søndag kveld.

– Siktedes helsetilstand og opplysninger i saken tilsier at en må avklare hans psykiske helsetilstand i gjerningsøyeblikket, sier Rand en pressemelding mandag.

Rand forteller til Nrk Rogaland at det var flere personer til stede i huset da drapet skjedde og at det ses ingen tilknytning til kriminelle miljøer. Dette var helt vanlige folk.

Vet ikke dødsårsaken

Politiet kan ikke si noe om dødsårsaken ennå og driver ennå taktisk og teknisk etterforskning.

– Det gjenstår en del åstedsarbeid. Det gjenstår også et par vitneavhør, og i tillegg vil siktede bli avhørt igjen. Mannen blir obdusert i løpet av dagen. Foreløpig obduksjonsrapport vil erfaringsmessig foreligge innen et par uker, sier Rand.

Søndag kveld ble også i overkant av ti vitner som skal ha fått med seg hendelsesforløpet avhørt. Hva som var hendelsesforløpet vil politiet foreløpig ikke si noe om.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!