Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Vil ditt lag bli Solablad-laget?

Vil ditt lag bli Solablad-laget?

I Solabladets dekningsområde har vi mange flotte aldersbestemte lag. Nå søker vi et av disse som vi kan følge tett under årets fotballsesong. Dette bildet er fra en kamp mellom Sola og Havørn under Conoco Phillips-turneringen i 2014. FOTO: Charlotte Mæland

Solabladet søker et aldersbestemt fotballag som ønsker å være med på vår nye satsing.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.02.2015 kl 12:30

FOTBALL: Snart er gresset grønt, og fotballsesongen sparkes i gang for unge håpefulle i alle aldre. I år vil Solabladet plukke ut et ­aldersbestemt lag som vi skal følge tett gjennom hele sesongen. Det blir en dekning lignende den vi har på a-lagene i Sola kommune.

Vi vil altså være tilstede på treninger, kamper og turneringer. Vi følger det som skjer på sidalinja, forberedelsene som blir gjort, og dugnadsinnsatsen som legges ned.

Prosjektet er nytt av året, og vi ønsker nå å komme i kontakt med et aldersbestemt lag som ønsker å være det laget vi skal følge ­gjennom sesongen.

Søker lag fra Sola kommune

Laget er nødt til å komme fra en klubb i Solabladets dekningsområde, og må være i aldersgruppa 8-13 år. Det er først og fremst bredden som kommer til å ha fokus i denne satsingen. Vi ser spesielt etter engasjementet, miljøet og oppslutningen rundt laget.

Finnes det noen spesielle historier? Har laget noen ordentlige ildsjeler eller kanskje en heiagjeng? Er det noen som av én eller annen grunn fortjener ekstra oppmerksomhet? Dette vil også være et pluss når Solablad-laget 2015 skal velges ut. Dette laget vil få ­treningsutstyr slik at Solablad-laget er lett gjenkjennelig når laget er ute og spiller kamper eller turneringer.

Dekning fra a til å

I tillegg til det Solabladet kommer til å dekke, ønsker vi at laget selv bidrar med bilder og tekst fra kamper og treninger som kan ­publiseres på papir, nett og i sosiale medier. Laget vil få sin egen fane på solabladet.no, der det vil bli publisert saker fra laget slik at alle enkelt kan følge laget fra april til avslutningen av sesongen feires på høsten.

Ønsker ditt lag å være med på dette følger du denne linken og fyller ut søknadsskjemaet! Send en e-post til charlotte@solabladet.no dersom du har spørsmål.

Fristen for å søke er fredag 20. mars.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!