Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Oppsal - Sola 37-24

Alt gikk galt for Sola

Alt gikk galt for Sola

FOTO: Charlotte Mæland

Sola håpet på poeng mot Oppsal, men gikk av parketten med 37-24 favør Oppsal.

Tekst:

Publisert:

HÅNDBALL: Knut Ove Joa uttalte til Solabladet tidligere i uken at han håpet Sola kunne sette Oppsal ut av spill under søndagens kamp, og mens det så lovende ut det første kvarteret, der Sola også lå foran, snudde kampen totalt før pause.

– Vi er med i kanskje et kvarter og så slokner vi totalt, vi slår av alt. De gjør et bytte med en linjespiller som kommer inn som vi virkelig får problemer med. Vi klarer ikke løse deg, lykkes ikke med det vi prøver på og de spiller oss ut, sier Joa.

Sola klarte lenge å holde Oppsal bare seks mål foran, men damene fant ikke utav det offensivt. Malin Holta slet med skuddene sine, så også Sunniva Selland og Anna Bjørke Kallestad. Holta hade 12 skudd og fem mål, Selland ti skudd og fire mål, Kallestad med hele 17 skudd og syv mål.

– Vi skyter dårlig, har dårlig uttelling og så har vi også en dårlig redningsprosent. Vi får ikke flyt i angrepsspillet vårt, og da blir det rett og slett stygt.

Etter ni kamper står Sola med to seiere og fire poeng, og Joa sier han er godt fornøyd med poengene, men ser at laget, med litt flaks, fort kunne hatt flere. Han tipper laget må mer enn doble poengsummen for å holde seg i eliteserien.

– Vi har fire poeng og det er vi glad for. Vi har mange kamper igjen å gjøre det på, men vi må fremstå annerledes etter nyttår. Det handler om vilje og de som har spilt på dette nivået før og vet hva som krever må vise mer karakter i form av å gi beskjeder og ta grep.

Oppsal - Sola

37-24 (18-11)

Søndag 22. november
Oppsal arena
Grundigligaen

Toppscorer Sola: Anna Bjørke Kallestad, 7

Måålscorere: Malin Holta, 5, Sunniva Selland, 4, Silje Stangeland, 3, Anne Christine Lode, 2, Sherin Obaidli, 2, Oda Aasheim, 1

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!