Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Sola gikk på kjipt tap:

– Det så ut som vi skulle ta med oss 3 poeng, men så raknet det.

– Det så ut som vi skulle ta med oss 3 poeng, men så raknet det.

Sola måtte gi tapt på tre poeng igjen, etter et ampert oppgjør mot Lysekloster. FOTO: Endre Leikvoll Vignes

Det endte opp med å bli en svært dramatisk kamp da Sola reiste opp til Os for å møte Lysekloster. De oppmøtte tilskuerne fikk blant annet observere tre røde kort i en amper kamp som tilslutt endte 2-1 for vertene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.08.2016 kl 08:32

Med tre poeng i forrige kamp mot Førde, reiste nok Sola opp med et lysere sinn enn på lenge da de skulle møte Lysekloster på Framo Idrettspark. Oppgjøret mellom lagene tidligere denne sesongen, ble en av Solas to seire så langt i år.

Kampen startet lyst for Sola sin del. Geir Dahle Høiland setter inn 1-0 for gjestene på straffespark, etter at Vetle Myhre blir felt inne i 16-meteren. Sola var best ut fra start og skapte flere sjanser. Lysekloster kom til innlegg, men forsøkene ble klarert ut av Sola forsvaret. Sola sto for det meste av høydepunktene og hadde rimelig god kontroll på de første 45 minuttene.

I andre omgang trykker Lysekloster på, og kommer bedre ut i andre omgang, enn de kom ut fra start. Hjemmelaget kom blant annet til et stolpeskudd. Sola kommer etterhvert til kontringsmuligheter og var nære på å sette inn 2-0 målet på både en og to farlige kontringer. Men uten hell sto det fortsatt bare 0-1.

Plutselig raknet det

Etter at 75 minutter var spilt skulle kampen snu for Sola. Aleksander Idland pådrar seg sitt andre gule kort etter at han holdt for lenge på ballen, og Sola spiller med ti mann på banen. Dermed presser Lysekloster enda mer på, og fem minutter senere setter hjemmelaget inn utligningen på et innlegg. Med blod på tann kommer også mål nummer to for Lysekloster i det 90. minutt og avgjør kampen etter at et hælspark går i mål bak Solas sisteskanse.

På overtid får Sola nok en utvisning da Vetle Tønne Estensen får sitt andre gule kort etter en kommentar til dommeren. Det betyr at både Estensen og Idland må nøye seg med en plass på sidelinjen i neste kamp mot Fana.

Vetle Hellestø var tydelig skuffet etter tapet som også kunne endt opp med seier for Sola.

- Jeg føler at vi gjennom nesten hele kampen har god kontroll, helt til vi i det 75. minutt får et uheldig rødt kort. Hadde vi satt inn 2-0, var det plutselig vi som kunne reist hjem med tre poeng. Jeg syntes vi er veldig uheldige i dag, avslutter Hellestø.

Nøkkelord

Lysekloster - Sola 2-1 (0-1)

PostNord-Ligaen avdeling 3
6. august 2016
Lysekloster Framo Idrettspark

Lagoppstilling Sola: Lars Øvernes - Steffen Dahl Bøifot, Harald Vindenes, Vegard Maldal, Aleksander Idland - Vetle Hellestø, Tom Erik Maldal, Vetle Tønne Estensen, Vegard Meling Nesse - Geir Dahle Høiland, Vetle Lunde Myhre.

Mål for Sola: Geir Dahle Høiland (10).

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!