Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

En kamp fra Postenliga-kvalifisering

– Bækkelaget skal feies av banen

En kamp fra Postenliga-kvalifisering

Sola håndball kunne i dag juble over et poeng mot tabelltoer Halden. I morgen avgjøres det om Sola får kvalikkplassen eller ikke. FOTO: Charlotte Mæland

Sola lå under, hentet inn seks mål og var nær seier mot tabelltoer Halden. Nå venter sesongens viktigste kamp mot Bækkelaget.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.04.2014 kl 11:13

Lørdag spilte Sola 28-28 mot Halden, og er nærmere kvalik til Postenligaen enn noen gang.

– La oss si det så enkelt at vi har ikke lyst at sesongen skal være ferdig for vår del i morgen, var Knut Ove Joas enkle kommentar da Solabladet snakket med ham etter kampen.

Kunne tatt alle poengene

Det så lenge svart ut for Sola. I første omgang stod forsvaret godt, men laget slet fremover på banen. I andre omgang kom Halden foran med hele seks poeng. Da fungerte det offensive bedre enn det defensive. Men jentene stod på, og hentet opp Haldens forsprang. Joa forteller at laget stod med en aldri så liten «match-ball» mot slutten, uten at laget klarte å avgjøre til sin fordel.

– Det er ergerlig og irriterende nå at det bare ble et poeng når vi er så nær å nappe med begge poengene. Men vi fikk ikke en skikkelig sjanse mot slutten, og var forsiktige så vi ikke hev bort ballen og tapte alle poengene.

– Må prestere opp mot vårt beste

I morgen venter Bækkelaget, som innehar åttende plass i 1. divisjon for øyeblikket. Bækkelaget kan ikke rykke ned, og har derfor ikke mer enn en plassering å spille for. Sola har nå ett poeng ned til Njård på fjerde plass og to ned til Selbu. Viking TIF har nå ikke en sjanse til å ta igjen Sola. Men Joa forventer en tøff kamp mot Bækkelaget.

– Vi må prestere bra i morgen. Nå skal vi hjem og hvile, samle krefter og sette fokus på den kampen.

Sist, men ikke minst, har treneren en lovnad å komme med foran den viktige kampen:

– Vi skal feie Bækkelaget av banen!

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!