Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Eriksen takket Ulf-supporterne

Eriksen takket Ulf-supporterne

Morten Eriksen takket alle i Sandnes Ulf etter han scoret Solas seiersmål i cupkampen torsdag kveld. FOTO: Skjermdump Facebook

I et følelsesladet innlegg på Facebook takket Morten Eriksen for støtten han fikk fra de oppmøtte Ulf-supporterne.

Tekst:

Publisert:

Det var etter Morten Eriksen senket Sandnes Ulf og sendte dem ut av cupen at innlegget kom på Sandnes Ulfs gruppe på Facebook. Sola slo tippeligalaget 1-0 i den første runden av cupen.

– Vet ikke om dette er kanalen å nå de rette folka, men jeg ble rørt og stolt da de tilreisende supporterne applauderte på opplesing av lag og fulgte opp med fantastisk sang i dag. Det gleder et aldrende sørlandshjerte og blåser liv i gode minner fra tiden i klubben. En periode i livet mitt som alltid vil være med meg takket være mange av dere. Så..beklager og hjertelig takk på samme tid. Jeg har fortsatt troa på Sandnes. Det er nå klubben trenger supporterne sine! Gøy å se dere igjen, lyder Facebook-meldingen.

Til torsdagens Solabladet fortalte Eriksen nettopp om de sterke følelsene han har for klubben.

- Det er en greie der for flere av oss. Jeg har mye å takke Asle for, spesielt hva gjelder min karriere. Jeg var ingenting før jeg kom til Sandnes, og vi har en god historie der med flotte opprykk og mange fine opplevelser. Jeg vet han ville ha meg og «Tomme» med videre, men likevel vil jeg ikke putte følelsene inn i kampen. Da skal jeg være fokusert på mine oppgaver, fortalte Eriksen da.

Dagene før cupkampen fikk Eriksen mye oppmerksomhet fra lokalmediene, som alle ville ha en bit av toppscoreren i Adeccoligaen 2011. Forventningene til at nettopp han skulle score var store. Det brydde han seg lite om da Solabladet pratet med ham onsdag, dagen før kampen.

- Folk må ha forventninger, men jeg bryr meg bare om de forventningene jeg har til meg selv. Det handler om å score mål og skape sjanser. Mot Sandnes er det ikke større sjanse for scoring enn hva det er mot Austrått. Så må en ikke glemme at disse kjenner meg og jeg kjenner dem, og det gjør det ekstra vanskelig for meg å komme til sjanser.

Etter kampen tok Eriksen seg god tid til supportere, mediene og andre som ville ha en bit av ham. Men selv ønsket han å hedre laget og laginnsatsen. I et videointervju med Tom Erik Maldal etter kampen forteller han at det ikke var et sjokk at Eriksen avgjorde kampen.

– Det var skrevet i stjernene at Morten skulle score, avsluttet han intervjuet med.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!