Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Havdur seiret nok en gang på hjemmebane

Havdur seiret nok en gang på hjemmebane

Simen Berntsen (t.v) feiret sitt åttende mål for sesongen. FOTO: Endre Leikvoll Vignes

Havdur har enda ikke tapt en hjemmekamp i år, og sto med hjemmestatistikken 14-3 før dagens kamp. Tap skulle det heller ikke bli i kveld da det bortesterke laget Nærbø kom på besøk.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.06.2016 kl 22:52

FOTBALL: I sol og sterk vind tok bortelaget grep om starten av kampen. Nærbø sto for ballbesittelsen og halvsjanser, der Havdur kom til halvsjanser på kontringer. Etter fem spilte minutter kom situasjonen vi trodde skulle tenne fyr på kampen, da en Nærbøspiller ble felt og fikk straffespark. Roy Skjæveland har vært i god form i det siste, og bekreftet det da han på mesterlig vis reddet straffesparket.

Det neste kvarteret var preget av halvsjanser fra begge lag, der Nærbø etterhvert kom nærmere og nærmere en scoring med blant annet en heading i tverrligger. Etter 35 minutter fikk derimot hjemmelaget straffespark, og Berntsen satte inn sitt syvende mål for sesongen. Et svært viktig mål sendte kampen i riktig retning for vertene sin del.

Hjemmelaget ville mest

Ut fra pausen kom et motivert Havdur-lag som jaktet etter enda flere mål. Etter 68 minutter kom den neste scoringen. Simen Berntsen runder keeper og setter inn 2-0. Alt så ut til å gå på skinner for hjemmelaget, men bare fem minutter senere reduserer gjestene til 2-1, og får tilbake optimismen. Denne varte ikke lenge da Klepp satte inn 3-1 for hjemmelaget. Det siste målet for kvelden skulle bli en perle. Klepp klinker ballen i mål fra 25 meter og punkterer kampen.

Vi hang godt sammen som et lag

Etter to mål i kveld har Klepp hele syv mål så langt i sesongen. Etter kampen var han fornøyd med lagets innsats.

- Jeg syntes det gikk bra i dag og vi holder oss til kampplanen. Strafferedningen i begynnelsen av kampen tror jeg ble veldig avgjørende for vår del i dag, forteller han Solabladet.

- I andre omgang ble vi enige om å fortsette å henge sammen som et lag. Vi slipper oss ofte for langt ned på og blir jagende, men i dag gjør vi ikke det og får både et og to mål, legger han til.

Simen Berntsen er enig med sin spisskollega og mener at med en seier neste uke vil de ligge godt an før ferien begynner.

- Vi møtte et utrolig godt fysisk lag, men viljen i laget vårt gir oss seieren i dag. Nå gjelder det bare å ta tre poeng mot Orre neste uke så kan vi gå inn i ferien med en god plassering.

Havdur spiller sin siste kamp før ferien på samme tidspunkt neste uke, klokken 19:00 på Tjelta Stadion. Med en seier da kan Havdur klatre opp på tredjeplass.

Nøkkelord

Faktaboks

Havdur - Nærbø 4-1 (1-0)

4. divisjon
Tjelta Stadion
09.06.2016

Mål for Havdur: Simen Berntsen (35, 67), Håvard Klepp (79, 82).
Startoppstilling for Havdur: Roy Skjæveland - Kim Tjora, Torolf Byberg, Espen Maldal, Oskar Alsaker - Arve Gimre, Odd Edvin Johansen, Mads Kristensen, Thomas Malde - Simen Berntsen, Håvard Klepp

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!