Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Havdur slo tilbake og vant over Sandved

Havdur gikk på et surt tap i forrige uke etter et sjansesløseri i sin bortekamp mot Eiger, men sto i kveld klare for å revansjere mot Sandved, laget Havdur tapte 5-4 mot i sesongoppkjøringen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.05.2016 kl 22:53

FOTBALL: Begynnelsen av omgangen var preget av halvsjanser fra hjemmelaget, samtidig som Sandved kom til småsjanser på kontringer. Ingen av lagene med noe godt etablert spill, men hjemmelaget våknet etterhvert.

Arve Gimre har vist hvor han hører til på laget den siste tiden og når 20 minutter var spilt satte han enkelt inn kveldens første mål etter et strålende forarbeid av Håvard Klepp.

Ni minutter senere havner ballen nok en gang i beina til Arve Gimre, hvor han fra 16-meteren skyter ballen til side for keeper. 2-0 til hjemmelaget og Gimre jakter sitt mål nummer tre og hattrick.

Sandved hadde få store sjanser å komme med, mens Havdur fortsatte å kjøre på. 3-0 ledelse ble et faktum da et innlegg fra Simen Berntsen til slutt havner hos Klepp som sniker seg inn på bakerste stolpe og setter inn 3-0 for hjemmelaget.

Se bildet større

Arve Gimre (t.v) feirer 1-0 målet sammen med Håvard Klepp (t.h). FOTO: Endre Leikvoll Vignes

Sandved mer med etter pause

Sandved lå under 3-0 til pause og måtte risikere mer fremover for å komme seg til de store mulighetene, men dette vil også åpne for kontringsspill hos hjemmelaget. Sandved klarte å produsere sjanser i en større grad enn i første omgang og kom til flere farlige muligheter. Etter 27 minutter kom utligningen som ga bortelaget håp.

Havdur ga et raskt svar på utligningen til gjestene når Simen Berntsen satte inn kveldens siste mål og 4-1 for vertene bare ett minutt senere. Gode redninger fra hjemmelagets Keeper Roy Skjæveland gjorde at Havdur til slutt vant 4-1.

- Vi står opp for hverandre

Keeper Roy Skjæveland hadde flere viktige redninger i løpet av kampen og er veldig fornøyd med lagets prestasjoner.

- Jeg syntes vi gjør ting svært vanskelig for Sandved med en knallhard defensiv jobbing og kriging i duellene. Alle på laget står opp for hverandre og vil virkelig ha seieren fra start til slutt, forteller Havdurs sisteskanse.

Assistenttrener Ingve Byberg syntes laget spilte en solid kamp og var fornøyd med en ny trepoenger på hjemmebane.

- Kampen starter veldig rotete der ingen av lagene klare å etablere et godt spill, men vi våkner til liv når Sandved burde tatt ledelsen. Etter 1-0 ledelsen er vi veldig gode, og gjør det vi har snakket om på forhånd. Nok en gang viser det seg at guttene følger planen, og det er bra legger Byberg til.

Havdur - Sandved 4-1 (3-0)

4. divisjon
Tjelta Stadion
19. mai 2016

Mål for Havdur: Arve Gimre (20, 29), Håvard Klepp (35), Simen Berntsen (74)

Startoppstilling for Havdur:
Roy Skjæveland - Olav Byberg, Anbjørn Tronerud, Torolf Byberg, Oskar Alsaker - Arve Gimre, Mads Kristensen, Odd Edvin Johansen, Kim Tjora - Simen Berntsen, Håvard Klepp

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!