Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Havørn - Hundvåg 2-1

Havørn sikret tre poeng mot Hundvåg

Havørn sikret tre poeng mot Hundvåg

Morten Jensen fant veien gjennom Hundvågs forsvar og fikk sendt avgårde en målgivende pasning til Ole Andreas Myklebyst. FOTO: Susanne Tunge Østhus

Hundvåg møtte et Havørn som definitivt ikke var på sitt beste i dag. Men god innsats fra keeper Andreas Marken gjorde at gjestene kun fikk inn ett eneste mål i kampen som endte 2-1.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.05.2016 kl 08:18

FOTBALL: - Vi spilte ikke bra i dag, men klarte å vinne på en dårlig dag, sier trener Morten Jensen.

Det så mørkt ut hele første omgangen for Havørn, det var lite sjanser og skuddene rettet mot mål fløy i alle retninger. Hundvåg hadde derimot mange reelle målsjanser allikevel sto lagene uavgjort til pause, mye takket være iherdig innsats av keeper Andreas Marken. Han ble for øvrig også kåret til dagens Havørn for sine glimrende redninger.

Etter et snaut kvarter spilt av andre omgangen kom kampens første mål til gjestene. Ledelsen til Hundvåg fikk vare en stund, det var nemlig ikke før det var gått 37 minutter at en skikkelig målsjanse bød seg for Havørn. Spillende trener Morten Jensen fant veien gjennom forsvaret til Hundvåg og fikk lagt opp innlegg til Ole Andre Myklebust som klasket inn sitt første mål for sesongen.

Det kunne se ut som at kampen skulle ende uavgjort, men med kun få minutter igjen fikk Morten Jensen en åpning og fyrte til, ballen traff stang inn og dermed sikret han ledelse til Havørn.

Selv om det ble seier i dag var verken treneren eller spillerene særlig fornøyde med dagens kamp. Hundvåg fikk altfor mye rom å spille på og Havørn tapte mange viktige dueller.

- Vi må spille bedre enn dette. Vi hadde nesten ikke sjanser, det var marginene som spilte inn i dag, sier kaptein Knut Barstad.

- Vi manglet mange spillere i dag, så vi er litt amputert men sånn har det egentlig vært hele sesongen, forklarer Barstad.

Under kampen pådro Sander Nilsen seg en skade og måtte bæres av banen, om han er å se på neste kamp er derfor usikkert. Da skal Havørn møte nabolaget Sunde på bortebane, en kamp som laget selv beskriver som «krigen om broen».

Havørn - Hundvåg 2-1 (0-0)

4. divisjon
Tananger Stadion
19. mai 2016

Mål for Havørn: Ole Andre Myklebust, Morten Jensen

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!