Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Havørn - Sunde 2-1

Havørn vant slaget om broen

Havørn vant slaget om broen

I de siste minuttene av kampen traff Ole Andre Myklebust kontant, og sendte dermed Havørn i ledelsen. FOTO: Susanne Tunge Østhus

Etter tidenes snuoperasjon kunne Havørn juble over å ha seiret i lokaloppgjøret mot Sunde. Målene lot vente på seg i første omgang, men Havørn avgjorde det hele med to scoringer de siste ti minuttene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.10.2016 kl 00:24

- Vi ville det mer enn Sunde, sier trener Morten Jensen.

Forrige kamp mot Sunde endte uavgjort og mye tydet på at det skulle bli gjentatt ettersom lagene sto 0-0 til pause. Det var flere gode målsjanser fra hjemmelaget, Kent Smith hadde et kraftig bakkeskudd som var faretruende nære mål. Og bare noen minutter senere prøvde Stian Repshus seg også, men det ble ikke full klaff for noen av dem.

I andre omgang var Havørn uheldige med ett av målforsøkene sine og Sunde fikk utnyttet dette med en kjapp kontring. Det resulterte i kampens første mål etter hele 60 minutter spilt.

Avgjorde i siste øyeblikk

Men med bare ti minutter igjen av kampen ble det hele snudd på hodet da Havørn ble tildelt straffespark. Mats Økland Jellestad lot ikke sjansen gå til spille og plasserte ballen sikkert forbi Sundes keeper. Like etter ble det corner og Ole Andre Myklebust headet inn det avgjørende målet i kampen.

Siste innspurt

Med bare to kamper igjen av sesongen var det tre viktige poeng Havørn sikret seg i dag. Målet for laget er å holde seg blant de øverste fem i tabellen. Jensen forklarte at denne seieren betyr at de har gjort mye av den jobben allerede. Neste kamp blir på bortebane mot Siddis.

Junior debuterte

Det er ikke uvanlig at Havørn tar i bruk juniorer på A-lag kampene og i dag fikk Jan Gregor Øverli prøve seg. Flere av de faste spillerne i A-lagets spillerstall begynte først på denne måten. Øverli stilte med skikkelig kampvilje og fikk en god målsjanse i løpet av tiden på banen.

Havørn - Sunde 2-1 (0-0)

4. Divisjon
Tananger Stadion
30. September 16

Mål for Havørn:Mats Økland Jellestad (87) og Ole Andre Myklebust (90)

Startoppstilling for Havørn: Andreas Marken, Morten Jensen, Mats Petter Hansen, Stian Olsen, Knut Barstad, Sander Nilsen, Thomas Lundmann, Kent Smith, Stian Repshus, Mats Økland Jellestad og Andreas Knudsen.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!