Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Havørn - Randaberg 2 2-2

Ingen lett kamp for Havørn

Ingen lett kamp for Havørn

Mats Økland Jellestad sørget for at det ikke bare var Randaberg som fikk mål i første omgang. FOTO: Susanne Tunge Østhus

Med bare fire kamper igjen av sesongen var det viktig for Havørn å sikre poeng mot Randaberg 2. Men en dårlig første omgang gjorde at Havørn måtte nøye seg med bare ett poeng i kampen som endte 2-2.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.09.2016 kl 06:14

Randaberg 2 stilte sterkt fra første stund, mens Havørn tydelig slet med å komme i gang. I løpet av de første 20 minuttene hadde gjestene allerede satt inn to mål. Havørn ble ikke motløse av den grunn, og bare noen minutter senere så scoret Mats Økland Jellestad hjemmelagets første mål. Tross flere gode sjanser ble det ikke flere mål den første omgangen.

- Det var lite fart i kula og vi blir usikre når Randaberg presser på, forklarer assisterende lagleder Kjeld Madsen.

I andre omgang viste Havørn god form, spesielt Mats Petter Hansen som utlignet for Havørn et snaut kvarter inn i omgangen. Allikevel var det som at etter stillingen sto uavgjort mellom lagene så dabbet presset til Havørn av.

Men mot slutten av kampen ble duellen om trepoengeren intens og Thomas Våland måtte forlate banen etter å ha fått rødt kort. Det oppsto flere gode målsjanser for Havørn, men de klarte ikke å utnytte disse, dermed endte kampen uavgjort på hjemmebane.

Thomas Lundmann utmerket seg i kampen og ble derfor kåret til dagens Havørn. Madsen sier at det var velfortjent ettersom han hele tiden holdt oppe presset og sørget for å være førstemann på ballen.

Poengjakt for Havørn

Allerede på torsdag spiller Havørn sin neste kamp, da mot Hundvåg på bortebane. Med få kamper igjen å spille blir det desto viktigere at Havørn tar hjem seier, for så å sikre seg en posisjon blant topp fem før sesongens slutt.

Havørn - Randaberg 2 2-2 (1-2)

4. divisjon
Tananger Stadion
19. september 2016

Mål for Havørn: Mats Økland Jellestad (25) og Mats Petter Hansen (60)

Startoppstilling for Havørn: Ole Christian Østensen, Andreas Knudsen, Mats Petter Hansen, Stian Olsen, Knut Barstad, Sander Nilsen, Andreas Dale, Thomas Lundmann, Stian Repshus, Thomas Våland og Mats Økland Jellestad.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!